2777
2789
عنوان

کینه از خواهرشوهرم

134 بازدید | 17 پست

خواهشا بد صحبت نکنید درست نظر بدید من خواهر شوهرم طلاق گرفته دو تا بچه داره چند سال پیش که ما ماشینمون خراب بود میخواستیم بریم عروسی خواهر شوهرم با پدر شوهرم میخواستن برن با ماشین اونا ما هم شوهرم زنگ زد بهشون که ماهم با شما میایم اما قبول نکرد خواهر شوهرم که تنگ جا میشم اینا ...حالا بعد چندین سال که گذشته و ما ماشین خریدیم و خودم سه بچه دارم همیشه بعد مهمونیا بزور خودشو میندازه تو ماشین ما خییلی حرصم میگیره بخاطر این خاطره فقط وگرنه در حالت عادی هیچ مشکلی ندارم

یه امتحان سخته سعی کن قبول شی😊

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خودش کلی زخم و دل پر دردی داره

تو یه درد دیگه بهش اضافه نکن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بی خیال ابجی ناراحتی نداره خوشحال باش بابا یکی از عمه های من اینطوریه ما وانت و پژو داشتیم پژو و کردیم ۲۰۶ الان عمم سوار ماشین ما میشه فقط خونه نداشتیم مستجر بودیم سایماقمون نمی کردن الان که خونه خریدم تو یه جای خوب عزیز شودیم به من میگفتن مال تا اینکه سوم کشوری شودم توی مسابقه مقابل ترکیه الان عزیز کرده هستم حالا خوبه چیز خواستی هم نشودم اینجوری میکنن ها تا وقتی آدم پول داشته باشه عزیزه نداشته باشه مریضه🤣😐

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

اون خودش کلی زخم و دل پر دردی دارهتو یه درد دیگه بهش اضافه نکن

یعنی یکی که زخم داره باید به بقیه هم زخم بزنه هیچ خوبی برا کسی نخواد من خودم بزرگترین مشکلاتو تو زندگیم دارم

جملت آرامش بخش بود انشالله

🌹 آره از این برگشتن های دنیا خیلی برام پیش اومده. جاهایی که دلم شکسته و بعد همون موقعیت پیش اومده که من خودم تو جایگاه اون آدم قرار گرفتم و می تونستم تلافی کنم و نمی کنم و نکردم. شما هم دلت رو بزرگ کن و هر وقت یادت اومد و موقعیتش پیش اومد یادت بیاد سر جلسه امتحانی. بگو من باید بیست بگیرم. دلش رو نشکن خدا جاهای بهتر برات جبران میکنه🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یعنی یکی که زخم داره باید به بقیه هم زخم بزنه هیچ خوبی برا کسی نخواد من خودم بزرگترین مشکلاتو تو زند ...

اون بد

تو هم باید بدی کنی؟

پس فرقتون چیه

میگه چندسال پیش همچین حرفی زده

اینقد کینه اصلا خوب نیست

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.