همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7476 عنوان یه سوال از همدانیا 70 بازدید | 8 پست لالجین شهر کوچیکیه؟ از نظر امکانات و.. چطوره؟کسی که مشهدیه و توی کلانشهر بوده از اول، زندگی تو لالجین واسش سخت نیست؟ مراکز خریدو دسترسی به امکانات کمتره.بعد زبون شون ترکیه یا فارسی چون شنیدم ترکای همدان اونجان جزو حومهس؟ امروز | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hamed_00 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 562 همدانی نیستم ولی لالجین رفتم اره شهر کوچیکه و زبونشون اغلب ترک یه و بیشتر تو کار سفال و کوزه گری مشغولن تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7476 همدانی نیستم ولی لالجین رفتم اره شهر کوچیکه و زبونشون اغلب ترک یه و بیشتر تو کار سفال و کوزه گری مشغ ... اونکه آره پایتخت سفال جهانه.رفتارشون چطور بود؟ اکثرا خوش برخورد بودن؟پس ترکن
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5182 لالجین نرفتم ولی بله کوچیکه ببین خود همدانم اندازه مشهد شما نیست چه برسه لالجین چند روز برو اونجا قبل اینکه کامل مهاجرت کنی
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7476 لالجین نرفتم ولی بله کوچیکه ببین خود همدانم اندازه مشهد شما نیست چه برسه لالجین چند روز برو اونجا قب ... وای جدی😐💔 همدان کوچیکه؟
hamed_00 عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 562 اونکه آره پایتخت سفال جهانه.رفتارشون چطور بود؟ اکثرا خوش برخورد بودن؟پس ترکن دیگه بالاخره داخل شهری ادم خوب داره یا بلعکس! تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5182 وای جدی😐💔 همدان کوچیکه؟ بله عزیزم خب داری نسبت به مشهد که کلانشهر میسنجیم کل شهر های غرب ایران کرمانشاه همدان کوردستان لرستان رو هم امکانات مشهد رو ندارن
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 7476 بله عزیزم خب داری نسبت به مشهد که کلانشهر میسنجیم کل شهر های غرب ایران کرمانشاه همدان کوردستان لرستا ... چون جذب توریستش بابت سفال و.. خوبهبنظر میاد امکانات خوبی داشته باشهولی ظاهرا اینطور نیست.
عروسکفندقی عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 5182 چون جذب توریستش بابت سفال و.. خوبهبنظر میاد امکانات خوبی داشته باشهولی ظاهرا اینطور نیست. آخه من نرفتم راستش واسه همین میگم یه بار برو دو سه روز بمون گلیخود همدان که هستیم که همه فارسی حرف میزنیم کلی از زبان و امکانات لالجین خبر ندارم