2777
2789
عنوان

اوضاع شهرتون چطوره

357 بازدید | 32 پست

فردا توی کاشان تعطیله

حق داریم به خدا

هوا یعنی یخبندان عصر یخبندانه هوا اینقدر سرده

بعدشم آلودگی خیلیییییی زیاده گاهی اوقات فکر می کنم از تهران آلوده تریم

در نهایت بیماری! بخش کودکان بیمارستان بهشتی پر شده دیگه

واااااای یعنی اوضاع مون فوق العاده خرابه

رتبه هم آوردیم توی آلودگی و بیماری🤣😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شهر ماهم همش تعطیلیه.

تعطیلی خوبه😂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

لرستان که همه هم بمیرن تعطیل نمیکنن🥲کل بیمارستانا پر شده از مریض هر تختی دو، سه نفر مریض روشه بازم ...

خدا رحم کنه

کاشان که من شنیدم جزو سه شهر اول بودیم😑😂🤣

خدا رو شکر بدبختی کم نیست🤣

مشهدزیبای من سردخواستنیه خداروشکر یکی دوروزم بارون اومد😍

خوش به حالتون

خدا رحم کنهکاشان که من شنیدم جزو سه شهر اول بودیم😑😂🤣خدا رو شکر بدبختی کم نیست🤣

شما مشکل تون نزدیکی به قم هست

اون سری تو کرونا هم همین طور شد

اول از قم شروع شد و بعد کاشان همش قرمز بود

خدا رحم کنهکاشان که من شنیدم جزو سه شهر اول بودیم😑😂🤣خدا رو شکر بدبختی کم نیست🤣

مردمم رعایت نمیکنن طرف بچش مریضه میفرسته مدرسه ازدرس نمونه حالاشمافکرکن تویک کلاس ۳۰تا دانش اموز بشه هرکدومم خانواده۴نفره باشن_یک سری ازادما واقعا گاون

تعطیلی برای آلودگی هوا بیفایده هست و مسخره

نمیدونم چرا یه راهکار درست نمیدن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی