2777
2789
عنوان

علت شیر نخوردن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 26 پست

بچه ی منم از چندماهگیش شیرنخورد فقط تو خواب میخورد

گفتن کامش افتاده همون سق بچه

بردم یه خانمی باانگشت شصت خیلی اروم کامش رو به سمت بالا فشار داد بعدش بهترشد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
بچه ی منم از چندماهگیش شیرنخورد فقط تو خواب میخوردگفتن کامش افتاده همون سق بچه بردم یه خانمی باانگشت ...

پس منم ببرمش الان بچم ۱ سالشه

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نخورد حریره بادام چیه

نمیدونم من شنیدم فقط بزرگتر از منه. دقیق که نمیدونم چطوریه فکر کنم همین شیر بادام میشه که جدیدا میگن یه همچین چیزی سرچ کن تو نت

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان قد و هیکلش خوبه؟

قدش خوبه ولی هیکلش نه. لاغره. کلا هم از بچگی بدغذا بود و الان هم هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

جز اولین غذاهایی که از ۶ ماهگی میدن به بچه بخوره

تو بلدی حریره بادام چجوری درست کنم

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

تو بلدی حریره بادام چجوری درست کنم

چون شیر نمیخوره، میتونی با آب درست کنی.

بادام تو آب گرم بخیسون،پوستشو بکن،آسیاب یا رنده کن.

تو یه لیوان آب سرد یه قاشق کوچیک آرد برنج بریز، بادام هم اضافه کن، بزار بپزه، هم بزن.

عزیزم بیفایدس برو بعد که برگشتی به حرفم میرسی

صمگه تو رفتی

پس منم ببرمش الان بچم ۱ سالشه

بازم نمیتونم دقیقا بگم مشکل بچه شماهم همینه چون بزرگترهم هست

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.