2777
2789
عنوان

چکار عفونت دندونم از بین بره

68 بازدید | 12 پست

دندونم عفونت داره بعضی وقتا تیر میکشه با درد شدید باردار هستم هیچ کاری نمیشه کرد دکتر فقط سفکسیم داده بهم چکار کنم عفونتش از بین بره فقط با مسکن آروم میشم راهی سراغ ندارین که عفونتش از بین بره دیگه خسته شدم از درد

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پودر میخک

دمنوش اویشن

اگه بارداری قبل از مثرف سرچ کن مضر نباشه

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

نشاسته گندم رو با آب قاطی کنین حالت خمیری بهش بده یعنی شل شل نباشه بعد نمک هم قاطیش کنین بعد مث یه نخود بذارین کنار لثتون.

یکی دیگه هم اینکه اگه کتیرا دارید اونو بکوبید قشنگ له بشه بذارین رو دندونتون

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

موقع مسواک زدن روی خمیردندون نمک بزن من برای جای دندون عقلم اینکاروکردم سه روز خوب شده

عفونت شدید داشت لثم ورم کرده بود زده بود ب گلوم ولثه های بالام ب سختی دهنمو بازمیکرد

یه تیکه آهن داغ کن

تو یه ظزف دبگه آب بریز بعد یه اجر بذار داخلش

تیکه اهنی که داغ کردی بذار رو آجر روش روغن زیتون اصل بریز و بزر تره ( منظوره تخم تره اس از عصاری بخر)

دود حاصل شده بده به دهانت

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

نشاسته گندم رو با آب قاطی کنین حالت خمیری بهش بده یعنی شل شل نباشه بعد نمک هم قاطیش کنین بعد مث یه ن ...

اینو امتحان نکردم یعنی تاثیر داره من که خسته شدم

کتیرا چی هس؟

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آویشن که ضرر داره میخک هم میزارم ولی تاثیر زیادی نداره

دیگه باید تحمل کرد چاره ای نیست ، با اب نمک بشور، مدام قرقره کن

بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

اینو امتحان نکردم یعنی تاثیر داره من که خسته شدم کتیرا چی هس؟

بله تاثیر داره مزه خاصی هم نداره حتی زمانی که دندونت اروم ترم شده بازم بذار.

کتیرا یه گیاهه که تو عطاریا میفروشن ی دونه هم بگیری کفایت میکنه

دشمن راه دورم دردِ دلم زیاده....