2777
2789

من . اعصاب نمونده برام

یه بسته قرص خواب دوستم بهم داد خودش خیلی وقته میخوره میکه خیلی خوبه منم میخوام امشب بخورم ببینم چجوریه میگه میخوری بعد نیم ساعت خوابت میبره عالیهه

بعدم اینکه هرچی عوارض داشته باشه عوارضش از عوارض بی خوابی بیشتر نیس من سر این بی خوابی تیک عصبی گرفتم پوست صورتم خشک شده اصلا دیونه شدم دیگه

من . اعصاب نمونده برام یه بسته قرص خواب دوستم بهم داد خودش خیلی وقته میخوره میکه خیلی خوبه منم میخوا ...

خواهر چند سالته ؟😭از کی این مشکلو داری ؟ من از بچگی تا الان که ۲۴ سالمه درگیرم با این بیخوابی کوفتی . هی میگیره هی ول میکنه .قرص چی داده بهت ؟ اسمش چیه ؟ من شبابی که دیگه میبینم صبح شده و هنوز خوابم نبرده ، نصف یا یه دونه زولپیدم 5 میلی گرم میخورم . تو کلکسیون مشکلات زندگیم فقط بازگشت دوباره ی بیخوابیم کم بود🤦♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر چند سالته ؟😭از کی این مشکلو داری ؟ من از بچگی تا الان که ۲۴ سالمه درگیرم با این بیخوابی کوفتی ...

من ۲۱ سالمه و الان تقریباً ۱ ساله اینجوری شدم

من شبا تا دیر وقت بیدارم بعدم که میخوابم تو حالت خوابو بیداریم انگار همش استرسو اظطراب دارم کافیه وقتی خوابم گوشی زنگ بخوره همه بدنم میره رو ویبره بذار اسمشو ببینم میگم بهت

من تصمیم گرفتم یه هفته هرشب پشت سر هم قرص بخورم ساعت ۱۲ بخوابم تا به بعد دیگه عادت کنم سر ساعت خوابم بگیره

توهم امتحان کن هر شب بخور بعد دیگه نخور ببین چی میشه

مادر دوستم میگه ۱۵ ساله این قرصو میخوره و هیچ عوارضی نداشته واسش