2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواست ببره منو میبرد 😂😂

منم ببرید قول میدم پسر خوبی باشم اصن حرف نمیزنم فقط میشینم یه گوشه

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

دیگه نیست

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

صبح ساعت هفت بیدار شد دوش گرفت و رفت سر کار

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

نوبتیه امروز منم فردا شمایی شک نکن

دیگه تموم شده فصل عاشقی برا ما تو گذشته گند زدیم به اندازه کافی

بردی تبریک میگم

مسئولیت اینقدر زیاد شده که همین بردم خودش یه باخت سنگین محسوب میشه 🥲😂

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

عه تو پسری 🤦بیا برو بچه من خودم دوتا پسر دارم توام بیای قاطی اینا شی منو روانی کنید 🤧😂

😂😂😂😂😂

بچم زیاد شلوغ نمیکنم😂😔