2777
2789
عنوان

پسری که خوبه و عاشقه اما بی پول

163 بازدید | 12 پست

31 سالشه کار درست حسابی نداره، نصاابه

پول نداره ی ماشین مدل پایین

خونه و پس انداز هیچی

تازه سنش هم بیشتر از 31 میزنه

باهم دوستیم اما خب تهش ک چی

حتا خانوادشم ندارن کمکش کنند

درسم نخونده

بینهایت آقا و نجیب باشخصیت هست مهربونه و عاشقه برام همه کاری میکنه

اما چ فایده

چیکار بکنم?

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم درخواست دوستی ندید جواب نمیدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل شما اما اون صفر و بدون ماشین حالم بعدهفت سال یکم بهتر شده بدون خونه وماشین اما واقعا کنارش ح ...

منم مث شما بودم. با این تفاوت ک خیلی از خودمون زدیم تا خونه و ماشین بگیریم. بعده ازدواج شاغل شد ولی همیشه مثل فقیر زندگی کردیم. تا صاحب خونه و ماشین بشیم. دیگه با زندگی فقیرانه و بخور نمیری ک داشتیم خیلی راجب هزینه ها باهام حرف زده بود. هر وقت میگف فلان قدر هزینه کردیم باید جلوشو بگیریم و صرفه جویی کنیم ک من دیدم با روزی یک بار غذا پختنم مشکل داره ک دیگه قصد دارم اونم نپزم بلکه بیخیالم بشه و کمتر غر هزینه بزنه. استارتر هم اگه بخاد با مرد ندار ازدواج کنه ب خودش ظلم کرده.. هر روز یک وعده شام میپختم ک اونو میخوردیم. منبعد هر روز یک وعده چایی شیرین میخورم و قید ناهار شامم میزنم ک بلکه ایشون ب پول برسه ببینیم میخاد خرج کیا بکنه.. از ما ک گذشت. جز فقر و مصیبت و جنگ و دعوا و بدبختی هیچی از این زندگی نصیب من نشد.

منم مث شما بودم. با این تفاوت ک خیلی از خودمون زدیم تا خونه و ماشین بگیریم. بعده ازدواج شاغل شد ولی ...

نه من خداروشکر اینجور نیست باحقوق کنش نمیزارم صرفه جویی کنم میگه بخورید بپوشید در حد توانمون روزی رسان خداس چیزی دلمون نمونده اگه آدم درست باشه میارزه