حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 عنوان برای بالا رفتن بتا و تشکیل جنین چی باید بخوریم یا چی نباید بخوریم 78 بازدید | 12 پست من بتام خوب بالا نرفته و بارداریم تازست چکار کنم که بتا بالا بره و جنین تشکیل بشه و بارداری سالمی داشته باشم؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم امروز | 13:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6413 فقط باید صبر کنی ببینی چطور میشهویتامین دی و اسیدفولیک هم که میخوری
حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 فقط باید صبر کنی ببینی چطور میشهویتامین دی و اسیدفولیک هم که میخوری بله دارم میخورمیعنی هیچ کار دیگه ای از دستم برنمیاد ؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 کار زیادی نمیشه کرد عزیزم فقط توکلت به خدا باشع چرا کاری نمیشه کرد گلم؟ یعنی تغذیه و سبک زندگی هیچ اثری روش نداره؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
roya1377 عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1822 چرا کاری نمیشه کرد گلم؟ یعنی تغذیه و سبک زندگی هیچ اثری روش نداره؟ تغذیع و سبک زندگی برای سلامتی خودت و بچه خوبه ولی خب خدای نکرده بچه ای مشکل داشته باشه در خطر سقط باشه رو نه زیاد نمیشه کاری کرد باید خدا بخواد همین
anaka عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 6413 بله دارم میخورمیعنی هیچ کار دیگه ای از دستم برنمیاد ؟ واقعا فقط صبرمن ماما هستماسترس نداشته باشکار سنگین نکن
حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 سیرابی بخور جدی اثر داره؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 تغذیع و سبک زندگی برای سلامتی خودت و بچه خوبه ولی خب خدای نکرده بچه ای مشکل داشته باشه در خطر سقط با ... ممنون عزیزمپس برام دعا کنید که خدا بخواد و بچه صحیح و سالم برام بمونه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 واقعا فقط صبرمن ماما هستماسترس نداشته باشکار سنگین نکن اگر شرایطمو بگم میتونید بهم بگید اوضام چجوریه؟آخه از دکتر خودم ناامید شدم! میگه احتمال بارداری خارج رحمی وجود نداره چون توی اون بارداری عدد بتا خیلی بالا میره ،کاملا اشتباه گفت اینو اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
roya1377 عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1822 ممنون عزیزمپس برام دعا کنید که خدا بخواد و بچه صحیح و سالم برام بمونه انشالله بهترین ها برات رقم میخوره عزیزم و بچتون صحیح سالم بغل میگیری فقط زیاد کار سنگین نکن مراقب باشه چیز های مقوی بخور انشالله مشکلی پیش نمیاد
حبه_پصغر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/25 تعداد پست: 215 انشالله بهترین ها برات رقم میخوره عزیزم و بچتون صحیح سالم بغل میگیری فقط زیاد کار سنگین نکن مراقب با ... الهی آمین ممنون از دعای خیرت گلم، به روی چشمالهی حاجت روا بشی اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم