2777
2789

خانما میخوام برم پیش خانوادم یه هفته نیستم

چون اوضاع مالی جالبی نداریم شوهرم نباید غذا از بیرون بخره حالا میخوام خودم غذا درست کنم فریز کنم بنظرتون برنج پخته شده هم میشه فریز کرد؟

واسه روز اول که نیستم مرغ میذارم یخچال ببره سرکار

بعدم میخوام قیمه و قورمه سبزی و بادمجون فریز کنم حداقل واسه پنج روزش ناهار داشته باشه ببره سرکار حالا شامو حاظری میخوره یه تخم مرغی املتی چیزی میپره

فقط واسه برنج موندم چیکار کنم خودش اصلا یاد نداره درست کنه

اگه ایده ایم دارین بگین ممنون میشم🥺🙏

آره میشه فریز کرد. فقط یکم له تر میشه دوباره گرم کنی

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی کته کردن هم یادش بدی. اینکه دیکه آسونه. یا هم اندازه سه چهار روز برنح ابکش کن بعد بگو خودش دم بده. برای دو سه روزش هم فریز کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

میتونی کته کردن هم یادش بدی. اینکه دیکه آسونه. یا هم اندازه سه چهار روز برنح ابکش کن بعد بگو خودش دم ...

ابکش کنم تو یخچال بذارم هیچی نمیشه؟

خودش میتونه دم بده فقط اینکه ابکش کنم هیچی نمیشه

اگه حتما باید برنج بخوره که هیچولی اگه عادت نداره میتونی چن روز اول برنج بپزی چن روز آخر غذای نونی

برنج تا چند روز تو یخچال میمونه؟

غذای نونی هم خیلی دوست داره فقط چی بپزم که خراب نشه

برنج تا چند روز تو یخچال میمونه؟ غذای نونی هم خیلی دوست داره فقط چی بپزم که خراب نشه

برنج رو نمیدونم دقیق هر چی میپزی واسه یکی دو روز اول بزار تو یخچال بقیش بزار تو فریز

غذای نونی هم ساندویچ مرغ ،الویه ،سوسیس بندری ،کشک بادمجون

ابکش کنم تو یخچال بذارم هیچی نمیشه؟خودش میتونه دم بده فقط اینکه ابکش کنم هیچی نمیشه

نه من از شنبه برنج آبکش داشتم تو طبقه بالایی یخچال گذاشتم کنار فن. گاهی وقتا اگه هوا سرد باشه حتی یخ هم میزنه اون قسمت یعنی سردترین قسمت یخچالم هست. تا دیروز هم استفاده کردم خراب نشده بود. فقط من برنج ابکش میکردم یه مقدار هم از این برنجهای تو یخچال قاطیش میکردم. چون یکم شفته شده بود قاطی برنج هام میکردمش. ولی تا دیروز داشتم خراب نشده بود. ولی محض احتیاط برا دو سه روزش ایکش کن. برای اون چند روز دیگه یا بذار فریزر یا کته یادش بده خودش درست کنه