من سالهای جوانی هر چی پیش بینی میکردم درست از آب در میاومد حتی دقیقه ی گل زدن .رو .اما دیگه دور شدم از اون فضا .الآنم گاها پیش بینی هام درست از آب در میاد .البته باید تو جو ش قرار بگیرم (حس ششم نیستم .کسی از زندگیش ازم سوال نپرسه )
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
هنوز که بازی شروع نشده که بگم .باید بشینم سر بازی ۵دیقه ی اول تا بفهمم کی میبره و چه زمانی گل زده میشه ....خیلی ساله دیگه فوتبالم نگاه نمیکنم .
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏