2777
2789
عنوان

بچه ها کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 28 پست

منم مثل تو یکسال و نیمه ازدواج کردم و بچه ام ندارم.شوهرم وابسته نیست ولی.

اما من سکوت نمیکنم موقع دعوا، منم پا ب پاش چرت و پرت‌میگم و دعوا میکنم، کتک میخورم حسسسسسابی.خودمم تا جایی ک بتونم میزنم.

سه شب پیش دعوای وحشتناکی داشتیم.دستم بر اثر اتفاق عمیق بریده شد غرق خون شد .

اما بازم خیلی دوسش دارم خیییییلی.

واسه همین تاحالا ب هیچکس نگفتم کتک میزنه منو.

چون‌نمیخام از دستش بدم

میدونم ک اگر خودم اتیش دعوا رو شعله ور نکنم ، کار به کتک نمیرسه‌

مقصر دعواهای شدید خودمم که پا به پاش میرم

وگرنه درحالت عادی اگر سکوت کنم کتک نمیزنه اصلا

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
مطمئن باش اگه پیگیری کنی واسش درس میشه....مشاوره به کارش نمیاد

آخه میترسم اگه برم دادسرا و بخام پرونده شو سنگین تر کنم جری تر بشه...

من فقط میخاستم بترسونمش

اما از این به بعدشو نمیدونم چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل تو یکسال و نیمه ازدواج کردم و بچه ام ندارم.شوهرم وابسته نیست ولی. اما من سکوت نمیکنم موقع د ...

اما من سکوت میکنم و کتک میخورم😂😂😂😄

و اینکه خوشبحالت که شوهرت وابسته نیس...

کاش شوهر منم وابسته نبود اینطوری راحت تر میتونستم مشکلمو حل کنم

آخه میترسم اگه برم دادسرا و بخام پرونده شو سنگین تر کنم جری تر بشه... من فقط میخاستم بترسونمش اما ...

این کار اصلا درست نیست اصلا

من خودم‌ از تو بدتره شرایط زندگیم 

اما هیچوقت به هیچ احدالناسی نگفتم.

برو پیش مشاوره.

چون میگی قصد جدایی نداری.

چون اگر بخوای بترسونی و شوهرت جدی بگیره و مصمم بشه و پشت قضیه رو بگیره ، بعد واقعااااا کار ب طلاق و جدایی برسه ، اون موقع از دل خودت مطمئنی که کنده میشه از شوهرت و از زندگیت‌؟

بنظر من اول از همه مشاوره رو امتحان کن

یه مشاوره مذهبی خوب

باهاش مشورت کن اگر جواب نداد، راه های دیگه....

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
اما من سکوت میکنم و کتک میخورم😂😂😂😄 و اینکه خوشبحالت که شوهرت وابسته نیس... کاش شوهر منم وابسته ...

نبابا من میدونم مقصر خودمم هستم

من نمیدونم خدا چه مهری تو دلم انداخته که اگر با شوهرم بزنیم همو تیکه پاره ام کنیم ، بازم شدیدا دوستش دارم.

اخه اخلاق بدش فقط همینه.

کاش خوب بشم و سکوت کنم 

این کار اصلا درست نیست اصلا من خودم‌ از تو بدتره شرایط زندگیم  اما هیچوقت به هیچ احدالناسی نگ ...

ما منزلمون کنار هم و حتی اگه بخامم نگم خانواده ی خودش خواه یا ناخواه از داد و فریادش  میفهمن و همیشه متوجه میشن موقع دعواهامون اما مثل ماست اصلا و اصلا هیچ کاری نمیکنن...

شوهر من از باباش حساب میبره

آرزوم بود یک بار مینشست کنار پسرش و میگفت این کاراشو بزاره کنار

اگه اینجوری میگفت حتما به حرف پدرش گوش میکرد اما نمیگن بهش نمیگن...

فقط بلدن تو نسائل دیگه زندگیمون دخالت کنن مثلا چی خریدین چرا الان اینو خریدین 

از فلان جا میخریدین بهتر نبود

کجا رفتین از کجا اومدین

هرچند من خیلی به این دخالتاشون اهمیت نمیدم اما برام سخته میبینم راجب خصوصی ترین مسائل زندگیمون نظر میدن و دخالت خودشونو میکنن

اما میبینن یکسره صدای پسرشون روم بلنده و میدونن کتکم میزنه هیچ کاری نمیکنن

واقعا حلالشون نمیکنم

الان من حقمه که پسرشونو نصیحت کنن نزارن کارمون به دادگاه و داسرا و خدای ناکرده  طلاق بکشه

نبابا من میدونم مقصر خودمم هستم من نمیدونم خدا چه مهری تو دلم انداخته که اگر با شوهرم بزنیم همو تیک ...

منم نمیدونم و برام واقعا عجیبه ادم کسی رو که کتکش میزنه دوست داشته باشه و جالب تر اینکه بگه مقصر خودمم !!!

حال متکلم از کلامش پیداست
اما من سکوت میکنم و کتک میخورم😂😂😂😄 و اینکه خوشبحالت که شوهرت وابسته نیس... کاش شوهر منم وابسته ...

ببین شوهر من از لحاظ عاطفی خیییییلی ب مادر و پدرش وابتس.بخدا اگر بدونی چقدر گاهی از لحاظ مالی کمکشون میکنه. با اینکه خودمون مستاجریم.

هرروز باید زنگ بزنه مامانش. یا اینکه هرروز یا یک روز در میون سر میزنه بهش. اینام یه جور وابستگیه دیگه‌

اما سیاستی که من به کار بردم تو این مورد این بود که اصلا حساسیت نشون ندادم. گاهی خودم تشویقش میکنم که فلان چیزو بخریم واسه بابا. فلان جیزو واسه مامان‌. گفتم اگر حساسیت نشون بدم، اون مخفیانه بهشون کمک میکنه.و من از مخفی کاری بیزاااااارم.واسه همین براش تو ذهنش جا افتاده که من برای مادر و پدرش دلسوزم.

این سیاست باعث شد که اونم دلسوز مادر و پدرم بشه.مسافرت رو با هرکس که من بخام میریم.

هروقت بخوایم بریم خونه مادرش منم میبره. میگه من بدون تو نمیرم.یا هروقت شام مامانش دوعتمون کنه اول از من سوال میپرسه میگه بریم؟؟؟

اگر سیاست به خرج بدی براحتی مرد وابسته رو خوب میکنی. گذر زمان که نور علی نور....

منم نمیدونم و برام واقعا عجیبه ادم کسی رو که کتکش میزنه دوست داشته باشه و جالب تر اینکه بگه مقصر خود ...

دیگه هرکسی توی زندگی خودشه، و بهتر میدونه که چی ب چیه

ما منزلمون کنار هم و حتی اگه بخامم نگم خانواده ی خودش خواه یا ناخواه از داد و فریادش  میفهمن و ...

چی بگم والا 

منو شوهرم هیییییچ مشکلی نداریم هییییچی. 

سر یه چیزای مسخره ای دعوامون میشه‌

خیییلی مسخره

که ینی اگر کسی وایسه تماشا ، بخدا خندش میگیره میگه این دوتا خلن😐

اما در مورد تو نمیدونم عزیزم..... ففط اینکه کاری بکن که پشیمون نشی. حالا هر کاری

من رفتم پیشمشاوروفهمیدم تمام دردی که یازده سال کشیدم به خاطروابستگی شوهرم بوده بااینحال.. که دیررفتم ...

ممنون از راهنماییتون

مشاور بهتون جی گفتن و چه راه حلی براتون داشتن