2777
2789

بچه ها من و مادرشوهرم سه چهار ماه پیش یه دعوای بدی کردیم ک منو فش داد اونم فش ناموسی من و خونوادم و دادو منم کم نیاوردم از خجالتش درومدم، خلاصه بعد مدتی رفت مکه و ب شوهرم صد دفعه زنگ زد که بیاید ولی من نرفتم، الان با شوهرم حرف میزنن ولی من هنوزم قهرم اصلا نمیرم و حرف نزدم ولی مادرشوهرم از مکه برام یه شال اورد داد ب شوهرم برام اورده و هر وقت شوهرم میره خونشون میگه چرا زنت نیومد و اینا میگم حالا ک اون پیش قدم شده بنظرتون روز مادر یه هدیه بخرم بریم خونشون اشتی کنیم یا نه، اگه جای من بودید چیکار میکردین

اره عزیزم بخر ایشالا بین تون خوب بشه

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره دیگه برو

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

منم با مادرشوهرم دعوا کردم اونم مادرمو فوش داد ولی من چیزی نگفتم فقط از همه جا بلاکش کردم دیگه تا عمر دارم هیچ وقت باهاش اشتی نمیکنم چون خط قرمزم خانوادمه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
من خیلی کینه ایم اگر جات بودم تاازم معذرت خواهی نکنه نمیرم

اون ک هیچوخت معذرت خواهی نمیکنه ولی همین ک برام چیزی خریده یا همش ب شوهرم گفته برای چی نمیاد خودش یه نوع پشیمونی هست

نمیدونم والا. من هر کسی بهم تهمت ناموسی بزنه مثل خودش جواب هم بدم بازم کینه میکنم ازش.

مادرشوهر و برادرشوهرم البته تو دعوا فحش ندادن. بهم انگ هرزگی زدن. الان هنوزم که قهر نیستیم ولی نهایت سالی یکی دو بار با دعوت میرم خونشون.

روز مادر و اینا که اصلاً زنگ هم نمیزنم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم