کیا رژیم فست گرفتن میشه ساعت شو بین چند چند گرفتین
یا اینا که میگن کالری شماری اون چیه
من قند نمی خورم و شکر مربا
صبحانه چای تلخ میخورم نان
چه چیزی بخورم کالری داره
من خوش بخت ترین زن روی زمینم شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم
رژیم نمیگیرم میگم که از غذا های ناسالم دوری میکنم و غذای سالم میخورم اسمش رژیم نیست چون من واقعا خودم کمبود وزن دارم ولی خوب بیشتر سالم خوریه دیگه در کل تو غذاهای ناسالم نخوری. و عذای خونگی که میپزی و قاشق. قاشق کم کنی. لاغر میشی بازم بایه متخصص تغذیه صحبت کن به خودت سخت نگیر و اصلا و اینکه آسیب هم به خودت وارد نکن صبحانه رو هم حتما بخور. چای کم بخور قند داره
خدا کنه روزی موفقیت همهی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من چاقیمو از این راه تونستم درمان کنم که از خانومی که ازش تو همین سایت تعریف کردن ازشون الفا گرفتم
اصلا هم اونطوری که میگن نیست اصلا شیشه و اینا و عوارضی نداشت اصلا.خب اگرم فک میکنین که دارم تبلیغ میکنم خب کانال معتبر که داره برین نگاه کنین.من که نمیگم چشم بسته سفارش بدین که
من چاقیمو از این راه تونستم درمان کنم که از خانومی که ازش تو همین سایت تعریف کردن ازشون الفا گرفتم ا ...
کدوم خانم
من خوش بخت ترین زن روی زمینم شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم
از 8 شب به بعد چیزی نخور صبحانه تخم مرغ اب پز بخور ورزش شکم انجام بده اب زیاد بخور قند مصنوعی اصلا
فقط قند نخوریم یا چیزهایی که قند دارند