2777
2789

اولش بگم خدا قوت به همه ی روستاییای زحمت کش کشورمون پس گزارش نکنین یا با من بجنگین

میدونید اولا فکر میکردم روستاییا خیلی خوشبحالشونه که تو محیط ساده زندگی میکنن و اینقد تو طبیعت سرسبز هستن که خیلی لذت میبرن

ولی با یکی آشنا شدم که تو روستا زندگی میکنن همش سر کاره از ساعت 6صبح تا ساعت 8شب کار میکنه بعضی وقتا هم تا ساعت 12شب کار میکنه

من هیچ وقت دوست نداشتم کار کنم غیر کارای خونه ولی حس میکنم بعد از این اگه خدا بخواد و وصلتی بگیره من باید جون بکنم همراهش 😭😭😭

چون من اولا ساعت 11صبح بیدار میشدم میگفت باید ساعت بیداریت صبح زود باشه و الانا صبحا بیدار میشم ولی باز میخوابم و اینم بگم خانمای روستا شما غیر کارای خونه دیگه چه کاراییی انجام میدین میخوام بدونم نون رو خودتون میپزین یا آماده میخرین ؟؟؟؟

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زندگی تو روستا وقتی خوبه ک حقوق بگیر دولت باشی و فقط از مزایای هوا.سکوت.طبیعت روستا استفاده کنی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

الان اکثر روستا ها نونوایی دارن وسبک قدیمی کمرنگ شده صبح زودم پانمیشن مگه اینکه مرغ و خروسی داشته باشن بعضیاشون

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

ما رفتیم خونه دوست شوهرم اصلا اینجوری نبود نون میخرید اما خب سن بالا ترا میپختن.بعدم گفت کارشون تو بهاره پاییز زمستون کار خاصی ندارن بیکارن. البته فک کنم روستا ب روستا فرق داره.خونشون اونقد باکلاس بود از ی خونه تو شهر بزرگ تر شیک تر

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

خانومای روستاییکار خونه با خودشونهکار کشاورزی هم میرن کمک میکننرب درست کردناگه انگور باشه شیره درست ...

کلثوم کاملا اکبری🤣🤣🤣🤣🤣🤣باحال گذاشتی اسم کاربریت رو🤭🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عزیزدلم منم روستام ولی اینجا دیگه زنا تو کار کشاورزی کمک نمیکنن واقعا همش تو خونه ، کسای ب سن من و بلد نیستن نون میخرن ولی مامانم مادرشوهرم نون میپزن

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس