2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون این پالتو قدیمیه

103 بازدید | 16 پست

پارسال گرفتم تو نگاه اول ب نظرم خیلی خیلی شیک اومد امسال انگار حس میکنم قدیمیو پیرزنیه😐😐بیرون پوشیدم دیدم یکی نگام میکنه خیلی ینی یه جوریه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نپوشش

اسی رو نابود کردی که 😂 تک جمله و رک 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اخه میدونی چیه الان خودمم چمدون لباس زمستونیا رو اوردم ریختم زمین

پالتوهایی ک سالای قبل داشتم از نظرم خیلی شیک بودن. با اینکه خیلی تازه و تمیزن ولی دیگه بهتره نپوشیمشون

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

واقن پارسال گرفتی چن گرفتی

من دخترمرو به دنیا نیاوردم اون منو متولد کرد💖🫂 من به اون زندگی ندادم اون بود که به جسم خسته و مرده ی من زندگی بخشید... آره من هرسال اون روز رو به اسم اون اما برای خودم جشن تولد میگیرم 😇 اینجا خیلیا به من لطف دارن میگن امضات قشنگه👩‍❤️‍💋‍👩 قلم خودمه 🚫کپی ممنوع🚫

مطمئنم تو تن خیلی بهتر دیده میشه

درضمن، قرار نیست همه آدمهای دنیا سلیقه تو رو قبول داشته باشن

بخوای با ساز نی نی سایتی ها برقصیم دیگه باید بیخیال سلیقه خودت بشی

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

الان طی یک عملیات انحتاری تصمیم گرفتم این پالتورو بذارم کنار البته من اینو س چار سالی میشه خریدم

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
واقن پارسال گرفتی چن گرفتی

اره نهصدو خورده ای ب خدا از بالا شهر گرفتم یه مغازه بود اکثر پالتو هاش با همین مدل بود تازه پوشیدم گفت خیلی بهت میادووو تازه بهم گفت محصول ترکیه اس نمیدونمچرا اینجوریه