2777
2789
عنوان

شب رفتم خونه مادرشوهرم کاربکنم یا ن🤔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 44 پست
همین که هستی مهمون میری نه کمک دست بقیه

سری قبلی درحد تزیین برنج خودشون بم گفتن برم کمکشون

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه خوشمم نمیاد اینقد کارکنم عادت کنن بشه وظیفه ازالان

اره ولی اینا واقعا کار نیست

کار یعنی خونه تمیز کردن

غذا پختن سالاد و ... درست کردن

ظرفارو شستن جمع کردن

وگرنه چهارتا کاسه بشقاب آوردن که کار نیس😂😂ما تو همه مهمونی های خانوادگی همه کار میکنن کمک میکنن همکاری کار زود جمع میشه چون جمعیت زیاده ولی خب راست میگی چون اولشه بهتره خیلی کار نکنی

روز عروسیش چ کمکی خواسته بکنه؟!

برای شام از تالار برگشتیم خونه داییم

بعد داشتیم غذا میکشیدیم ایشون هم میومد و اصرار که واقعا بذارید کنم کمک منم حتی توی جمع کردن سفره کمک کرد ظرفارو نذاشتن بشوره😅🥲

خیلی دختر خوبیه حالا این رو نمیگم در کل خیلی گله

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خودشونم خواستن نرم؟

به این حرفا گوش نده همینا باعث میشه فاصله ایجاد بشه

ببین خودت بودی دوست داشتی زنداداشم چطور باشه همونجور رفتار کن

به این حرفا هم گوش نده تو نمیدونی چه کسی با چه تیپ شخصیتی داره بهت مشاوره میده،اصلا شاید من از اونام که با همه سر جنگ دارن باید حرفامو گوش بدی؟

اسی عزیزم سری قبلم پست گذاشتم برات ادب حکم میکنه یکم کمک کنی تو چیدن سفره کمک بده و برای ظرفا هم تعا ...

ظرفارو کمک نکنی خیلی خیطه مگر اینکه خودشون بگن نمیخواد برو بشین 😂وگرنه سفره آوردن جمع کردن بچه هام کمک میکنن

ظرفارو کمک نکنی خیلی خیطه مگر اینکه خودشون بگن نمیخواد برو بشین 😂وگرنه سفره آوردن جمع کردن بچه هام ...

نه عزیزم هر خونه ای ی جوره ولی واقعا میگم اگه عروس بخواد عادت بده هرسری کلی ظرف بشوره تا اخر کلاش پس معرکس

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه عزیزم هر خونه ای ی جوره ولی واقعا میگم اگه عروس بخواد عادت بده هرسری کلی ظرف بشوره تا اخر کلاش پس ...

دقیقا

من سری قبلم تعارف زدم نشستم دیگه

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

نمیدونم من عجیبم یا نه

دوست دارم میرم مهمونی برم تو آشپز خونه هم با صاحب خونه حرف میزنم هم کمکش میکنم دوست دارم کسی هم میاد خونمون همین جوری باشیم احساس میکنم صمیمی میشیم

ولی اگه یکی خودش رو چص کنه برام منم خودم رو چص میکنم