2777
2789
عنوان

روز قشنگیه نه⁉️

66 بازدید | 12 پست

هوا ابری

دیروز به دخترم استراحت دادم

امروز صبح بلند شده بخشی از تکالیفشو نوشته الانم میخواد بره یه مقدارشو بنویسه خوشبختانه توی درسش خیلی پیشرفت کرده

غذام رو گازه سبزی تو آبه که بشورم. لباسارو شستم

خونه رو دیروز تمیز کردم بعدازظهرم راه پله رو یه تی میکشم

غروبم بریم یه دوری بیرون بزنیم😍

خدایا شکرت بابت همه چی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی همیشه کانون خانوادتون گرم وعشقتون لبریز باشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

خداروشکر ایشالا برا همه روز خوبی باشه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه اصلا

صبح یه لحظه میخواستم بدعنقی کنم و روزمو خراب کنم اما به خودم گفتم شروع نکننن

الان شما هم اگه مشکلی نیست اخماتو وا کن و پنجره رو باز کن با دید خوب به دنیا نگاه کن و نفس یکش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صبح یه لحظه میخواستم بدعنقی کنم و روزمو خراب کنم اما به خودم گفتم شروع نکنننالان شما هم اگه مشکلی نی ...

بله سعی میکنم سپاس

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

احساس میکنم زندگیتون بوی سلامت روان ، آرامش میده کلی حس خوب داره و خانواده گرمی هستین خوشبخت باشین💞 ...

همه به نوعی مشکل دارن عزیزم ما هم مستثنا نیستیم اما خب سعی میکنم آرامش خودمو حفظ کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40