2777
2789
عنوان

چه دعایی بخونم نفرینهای شوهرم بی تاثیر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست
حتما بهش احترام نمیزاره ، پدر هم دوست داره مورد توجه باشه

چه احترامی

قضاوت نکنید

یک پارانوییدی معتاده که فقط خدا میدونه چی به سر ما آورده

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐😐😐😐😐این پدر نیست کثافته کثافت ...

دلم خونه برای بچهام

دخترم اردو میخاستن برن سینما نزاشت فقط هشت سالشه😔

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

چه احترامیقضاوت نکنیدیک پارانوییدی معتاده که فقط خدا میدونه چی به سر ما آورده

متاسفانه اینجا اگه بابات بکشتت میگن حق با پدره

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بزن تو گوشش مردک نحسو نحسه زبونش کافرا اینن موکل دارا .

راه حل میخوام نمیدونم چکار کنم

صاحب کارش میبردش خرج بیمارستانش رو میداد اینقدر به اونم بدوبیراه گفته که اونم دیگه محل پسرم نمیزاره😭

چه احترامیقضاوت نکنیدیک پارانوییدی معتاده که فقط خدا میدونه چی به سر ما آورده

من قضاوت نکردم ، شما خودتون دنیای بچه هاتون و ربط دادین به نفرین یه معتاد ، شاید ایراد کارشون جای دیگه است ، مگه میشه همه چیز و ربط داد به نفرین

من قضاوت نکردم ، شما خودتون دنیای بچه هاتون و ربط دادین به نفرین یه معتاد ، شاید ایراد کارشون جای دی ...

نمیدونم حکمت نمیدونم چشم زخمه یانفرین

ولی بخدا حقشون این نیست

اون اصلا با بچها حرف نمیزنه که احترام بزارند

فقط سروصدا و توهین و نفرین

نفرین نمیگیره عزیزم ولی برای آرامش دل خودت هرروز چهارقل رو قبل از خروج از منزل براشون بخونین و آیة الکرسی

گردنشون هم بندازید از ایناکه توی بازاره یا امامزاده ها

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

نفرین نمیگیره عزیزم ولی برای آرامش دل خودت هرروز چهارقل رو قبل از خروج از منزل براشون بخونین و آیة ا ...

میخونم خیلی زیاد

حرز امام جواد هم دارند

نمیدونم حکمت نمیدونم چشم زخمه یانفرین ولی بخدا حقشون این نیستاون اصلا با بچها حرف نمیزنه که احترام ب ...

همه چیز و گردن ، قسمت و نفرین و چشم زخم و ...نباید انداخت ، اینا درصد کمی از زندگی تحت تاثیر قرار میدن ، بیشترش به خاطر اعمال و رفتار خودمون هست ، چقدر درست کار کردیم ، درست انتخاب کردیم ، درست فکر کردیم