2777
2789

ما یک وانت نیسان داریم تقریبا ۲ سال پیش صفر کیلومتر خرید . چرا ؟! چون شوهرم هم علاقه داشت هم اینکه اعتقاد داشت که خیلی به درد میخوره الان ۲ ساله تو پارکینگ خونه است شاید ۳۰۰ کیلومتر کار نکرده ..جمعا ۳ ۴ بار به درد نخورده اونم تا الان به درد خودمان نخورده. اون چند بار استفاده شده یکی دوبار پدر شوهرم باهاش بار برده و آورده یکی دو بار هم برادر خودم

هرچی به شوهرم میگم مرد حسابی بفروشش هم جا اشغال کرده هم اینکه به چه دردت میخوره ؟!

فقط سالیانه هزینه بیمه، روغن ،... گذاشته رو دستمان

اما همچنان ازش دل نمیکنه و میگه نه به درد میخوره و نمیفروشه.

همچنین یک موتور سیکلت سنگین داره شوهرم که اونم علاقه داره و جالب اینکه سالی یکبار شاید سوارش بشه شاید نشه اونم افتاده گوشه پارکینگ

هرچی تو گوش این مرد میگم بفروش این دوتا رو ۲ میلیارد میکنن با ۲ میلیارد خیلی کارها میتونیم مفید و به درد بخور انجام بدیم اما کو گوش شنوا..

شما چنین وسایل به درد نخور دارید یا فقط من اینطوریم مثل آیینه دق جلومن و میدونم سرمایه امون الکی خوابیده بی استفاده ؟!

من یک پرستار بخش مراقبت‌های ویژه خیلی مهربانم 🫂

اینا که خوبه بابای من از بی ارزش ترین چیزا هم نگهداری میکنه دور خودش و ول نمیکنه

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بدینش به راننده روش کار کنه هم یه پولی دستتون رو میگیره هم بلا استفاده نیست

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینا که خوبه بابای من از بی ارزش ترین چیزا هم نگهداری میکنه دور خودش و ول نمیکنه

منم شوهرم وسایل بی ارزش زیادی داره خیلی زیاد..منظورم چیزها باارزش بی استفاده بود

خب بدینش به راننده روش کار کنه هم یه پولی دستتون رو میگیره هم بلا استفاده نیست

نیسان به جونش بسته است حتی دست پدر خودش نداد خودش رفت با پدرش و برادرم کارهاشونو انجام داد

اگ ب پولش نیاز ندارید ولش کن راحتش بزار به حال به خودش باشه با وسیله هاش خوش باشه

احتیاج اونجوری نداریم که لنگ بمونیم اما احتیاج داریم خیلی کارها مفید و ناتمام زندگی رو میتونیم انجام بدیم