2777
2789
عنوان

خواستگار

158 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من رفتم خواستگارمو دیدم برنامه نویسه کارش پروژه ای خونه هم نداره از منم ۱ سال کوچیکتره میشه یکم کمکم کنید

برای ازدواج خوب و زود هنگامم دعا کنید محتاجم به دعاتون🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه چند سال که بگذره کلا زن زود شکسته میشهباید کوچیکتر از شوهرش باشه، حتی هم سن هم خوب نیس، چه ب ...

مرسی🙏

عزیزم همه جوانبو بسنج ان شاءالله خوشبخت باشیاگر هم فکر هستین و تفاهم دارین و معیاراتو داره خوب بهش ف ...

ممنونم از راهنماییتون یه بار بهش گفتم نه ولی باز خودش تماس گرفت گفت یه فرصت بهم بدیم امروز رفتم دیدمش قرار شد چند جلسه همو ببینیم

ممنونم از راهنماییتون یه بار بهش گفتم نه ولی باز خودش تماس گرفت گفت یه فرصت بهم بدیم امروز رفتم دیدم ...

خواهش میکنم عزیزم

خیلی هم خوب . هیچی مثل شناخت به آدم تو تصمیم گیری کمک نمیکنه . به خدا توکل کن . از خدای مهربون میخوام بهترینهارو برات رقم بزنه

برای منم دعا کن ممنون💞

خواهش میکنم عزیزمخیلی هم خوب . هیچی مثل شناخت به آدم تو تصمیم گیری کمک نمیکنه . به خدا توکل کن . از ...

ممنون انشالله خدا بهتریناشو نصیب دل مهربونت بکنه❤️