شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 عنوان کاش تو فیلما زندگی میکردم 35 بازدید | 5 پست بعضی فیلما هست ها دوست داشتم مثلاً نقش اون دختره من باشم🙂 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ امروز | 11:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86104 شمشیر باز شمشیر رو امروز از رو بستیااا😂 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
fatemaفاطیما عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 11193 من حتی خودم تو رویاهامم جا ندارم🥲 چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 من حتی خودم تو رویاهامم جا ندارم🥲 🙂❤️🩹 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 شمشیر باز شمشیر رو امروز از رو بستیااا😂 عه بازم تو لیلی🌝😁🤧 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86104 عه بازم تو لیلی🌝😁🤧 آره بازم من همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔