دوران عقدمون از هم دور بودیم دوتا شهر جدا بزور هفته ای یبار رنگم میزد گاهی هم اصلا زنگ نمیزد دیگه خودم زنگ میردم الان که اومدیم سرخونه زندگیمون و خانواده اش دوره یه شهر دیگه ایم حداقل روزی یبار به مادرش زنگ میزنه روزی یبارم نشه حداقل یروز درمیون😐
من فک میکردم کلا اهل زنگ زدن نیست الان میبینم اهل زنگ زدن به من نبود من چقدر اون دوران غصه میخوردم و خودخوری میکردم🥲🥲🥲
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
درونم جنگ است،نه بین شر و خیر ،بلکه بین من و من ،بین کودکی ام که هنوز عشق میخواهد؛و بالغی که یاد گرفته فقط دوام بیاورد،و در این میان نه پناهی هست و نه آغوش امن، فقط سکوتی که همه چیز را در خودش می بلعد.۱۴۰۴/۸/۲۶
اسی جان گذشته ها گذشت دیگه، با غصه خوردنم برنمیگرده، عبور کن ازش
هروقت توجهت میره سمت افکار گذشته خودتو با یه کاردیگه مشغول کن آهنگ بزار پادکست گوش کن یا چندتا نفس عمیق بکش راحت ترین کار
خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمیپرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚♀️ARMY
منم شوهرم ریادزنگ نمیزنه ۷ساله زن شوهریم مثلا۱ماه خونه نیس کلا اهل زنگ نی اهل پیامم نی مگه اینکه کیفش بگیره هفته ای یبار بزنگه اونم برای خبراین چیزا ولی خودش کلامیگه عاطفی نیسم منم برام مهم نیس ریگه عادت کردم
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اندحسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!