gfilln مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 470 عنوان خانم ها بیاین 44 بازدید | 5 پست هیچ راهی وجود نداره که پریود نشد؟ بخدا خسته شدن از درد الان هنوز دوهفته از پریودی گذشته دلم درد میکنه مسکن میخورم حالم بد میشه دیروز | 11:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3617 چند سالته عزیرم؟ بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3617 ۱۸ ب بهداشتت برس، پد رو حداقل روزی دوبار عوض کن از ماساژ و کیسه آبگرماستفاده کن دمنوش و خرما بخور توی دوران پریودی، یا شیره و اردهدمنوش رازیانه ، زنجبیل، چای دارچین ، هل هرچیز گرم اگه دردت زیاد بود و مجبور شدی میتونی قرص هم بخوری بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️
gfilln مدیر استارتر عضویت: 1404/06/31 تعداد پست: 470 ب بهداشتت برس، پد رو حداقل روزی دوبار عوض کن از ماساژ و کیسه آبگرماستفاده کن دمنوش و خرما بخور توی د ... گفتم که قرص میخوری بالا میارم
خدایاشکرت۷ عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3617 گفتم که قرص میخوری بالا میارم گرمیجات بخور این حالت تهوعت بهتر میشه مثل خرما و اردهتوی سن پایینتر طبیعیه، خودمم همینجور بودمامیدوارم همیشه در سلامت باشی بادا هم اکنون ذهن و تنم.. از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️