2777
2789
عنوان

چرا من همه رو دوست دارم

105 بازدید | 16 پست

به طرز عجیبی آدم ها رو دوست دارم ...

حتی توی بدجنس ترین ها هم یه چیز مثبت پیدا میکنم و نمیتونم متنفر بشم ازش ...اگه از کسی ناراحت بشم با گذر زمان و یا اینکه یه کار کوچولوی مثبت کنه از دلم درمیاد ....

پدر شوهر مادرشوهرم رو خیلی دوست دارم

برادرشوهرام عین دادشمن...خواهرشوهرامو دوست دارم ...حتی جاری رو ....

حتی یه همکار از زیر کار در رو معتاد دارم ....( البته ذاتا انسان خوبیه و با مرامه ولی خب گرفتاره) بعد چند روز اومده بود اداره از دور دست تکان داد و سلام علیک کرد ...قلبا حس کردم دوسش دارم و خوشحالم که سالم برگشته .....

زن داداشم رو واقعا دوست دارم هر چند بچه بازی درمیاره گاهی....ولی هرکاری بتونم براش میکنم ...

خلاصه چی بگم براتون

همه آدم های دور و برم خداروشکر خوبن _ یا شد من خوب میبینمشون

کسی مثل من هست ؟!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انرژی مثبت خوبه ولی نه اینکه خودتو فریب بدی و ساده لوح باشی

اگه سرت کلاه نمیره خوبه

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
انشاءالله که همیشه همینطور بمونی.منم قبلنا اینجوری بودم.دیروز اتفاقا داشتم فکر میکردم که من قبلیم چق ...

الان مگه چجوری هستی؟

چی شد که اینجوری شدی؟

ببین منگ گاهی از آدم ها دلم میگیره ...ولی خیلی زود از دلم درمیاد و فراموش میکنم

الان مگه چجوری هستی؟ چی شد که اینجوری شدی؟ ببین منگ گاهی از آدم ها دلم میگیره ...ولی خیلی زود از دلم ...

به خوش قلبی قبلا نیستم.راحت آدما رو نمیبخشم.کینه نگه میدارم.دیگه همه به نظرم خوب نمیان... نمیدونم دقیق چی شد که اینجوری شد ولی شد دیگه😅