2777
2789

برام خیلی گشاده

تنگ بشه قیافش زشت میشه؟

اونجا گفتن چاق میشی بعد ازدواج تنگ نکن منم نکردم ولی خب گشاده زشته تو دستم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
جای خوبی بده برات تنگ کنن از منو که ریدن توش

ععع چرااا چش شده

ببین انقد ناراحتممم تو دستم خیلی زشته

میگم خاک توسرم با این حلقه انتخاب کردنمون

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه واسه چی زشت بشه ...البته من یمدت نخ میپچیدم بد میشد ..من که ندیدم انگشت چاق یا لاغر بشه بدن که نیست 😐

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

چرا زشت بشه🙄از قسمت پایینش یه تیکه کم میکنند و دوباره حوش میدن به هم ربطی نداره به نمای بالاش که زشت بشه. من خودمم تنگ کردم حلقه م رو مشکلی هم پیش نیومد

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه واسه چی زشت بشه ...البته من یمدت نخ میپچیدم بد میشد ..من که ندیدم انگشت چاق یا لاغر بشه بدن که ن ...

پشتت چسب زدن خیلی بد وایمیسته تو دستم

حالا میگم نکنه تنگ کنن بازم بد وایسته

خیلی ناراحتم😢

مال منو که خراب کردن برو بگو برات چسب بزنن که هروقت خواستی اگه انگشتت بزرگ ترشد بری برداری

چسب زدن وایمیسته

خیلی خیلی گشاده برات؟!عکس بده ببینیم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

چرا زشت بشه🙄از قسمت پایینش یه تیکه کم میکنند و دوباره حوش میدن به هم ربطی نداره به نمای بالاش که زش ...

میدونی چسب زدن ولی تو دستم خیلی زشته ،میگم نکنه تنگم کنن باز همین باشه

پشتت چسب زدن خیلی بد وایمیسته تو دستمحالا میگم نکنه تنگ کنن بازم بد وایستهخیلی ناراحتم😢

نه عزیزم گشاد باشه که خیلی بدتر همش تو انگشت میچرخه ،بعدشم ،حلقه ت از این ساده هاست یا طرح داره ..کاش عکسش و بزاری ..اگه طرح داره حتما کوچیک کن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

نه عزیزم گشاد باشه که خیلی بدتر همش تو انگشت میچرخه ،بعدشم ،حلقه ت از این ساده هاست یا طرح داره .. ...

سادس

بالا و پایینش ی ردیف کوچولو نگین داره