2777
2789
عنوان

ناامید بشم یا هنوز امیدی هست

101 بازدید | 12 پست

بچه ها من ی حاجت خیلی سخت و مهمی دارم ولی واقعا عمیقأ از ته دلم میخوامش ولی هرچی نذر و نیاز و .... هرکاری کردم نشد 🙂به همه ائمه توسل کردم نشد بخدا سعی کردم آدم خوبی باشم این مدت حتی

ولی جواب نداد ک نداد شما تاحالا تو اوج ناامیدی به حاجتتتون رسیدید ؟؟

کاش یبار خدا به صلاحیت نگاه نکنه🙂🙂به خوشی دل بنده نگاه کنه من با این حاجت خیلی خوشحال میشم واقعا نمیدونم چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مثل شما هستم

دیگه نذر و دعا نمیکنم و تمام

یا میشه. یا نمیشه دیگه، ولی اینو میدونم کل زندگی کل زندگی ۵۰ ۵۰ هست ممکنه بشه ، فک نکن دیگه صد درصد نخواهد شد

شاید هم بدترش پیش بیاد شاید هم بهترش

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

😐😐😐مثلا تو اگه بچه داشتی و یه چاقو میخواست و ممکن بود با اون چاقو خودشو بکشه ،به دل بچه ات نگاه م ...

اخع عزیزم چیزی که من میخوام شر نیست واقعا ولی دلم خیلی شاد میشه باهاش🙂💖

هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت هیچوقت برای خواستهای به خدا اصرار نکن، تلاش بکن ولی ...

اصرار نه ولی خب کاش میشد که بشه یبار بشه من دلم خوش بشه🥲🥲خیلی دلم گرفته نمیدونم تاحالا اینجوری بودی یا ن ی چیزیو با تموم جونم میخام ولی دیگ نمیدونم چیکار کنم خودمو بزنم؟ ب کی التماس کنم آخه