2777
2789

شما جا من باشید چجور رفتار میکنید خواهر شوهرم خیلی به دخترش خط میده کلاس چهارمه اما مثل مادرش لج بازه میان که حرصم بدن تو تاپیک قبلی دلیلیشو گفتم شما چجور رفتار میکنید اگه بیان خونتون

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم ی کوچولو تایپیک قبلیتو خوندم

چرا وقتی که بهتون بی احترامی میکنه بهش احترام میذارین مامانت براش کادو میخره

ب مادرت بی احترامی کرد باهاش، برخورد میکردی

بهش محل نده

اومد بگو داریم میریم بیرون

هرررر وقت که اومد

شب روز صبح

دوبار درو باز نکن

دو بار بگو میخوام برم دوش بگیرم

من این مشکلو با دختر داداشم دارم

کلاس اوله

خیلی اذیت میکنه مامانش حوصلشو نداره میفرسته خونه بقیه خودش راحت شه.

علنا همسایه ها دیگه راهش نمیدن

منم روم نمیشه چیزی بگم زنداداشم بی نهایت گله گذاری میکنه ناراحت میشه

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

من بودم مستقیم بهش میگفتم خوشم نمیاد بیای چون بی ادبی کردی و در و باز نمیکردم ولی چون خواهرشوهر سلیطه دارم اعصاب هم ندارم که زر زر کنه درو باز نمیکنم دلیل هم نمیگم

مث اولیل ازدواج ما هرروز جاری و خواهر شوهر بچه هاشونو میفرستادن سر ظهر خونه من .منم یه روز گفتم دیگه حق ندارید بیایید سر ظهر که ننه هاتون میخوان بخوابن میندازنتون رو سرمن انگار منو وشوهرم دوست نداریم بخوابیم دیگه نیومدن

من یه دختر دایی دارم دقیقا تو بچگی همین جوری بود حالا نه در این حد ولی دقیقا کپی مامانش بود اهل تیکه و کنایه زدن یه دختر بچه خیلی زشته حرف تیکه دار کنایه بزنه آبمون تو یه جوب نمیرفت یکسره باهاش درگیر بودم چون ما صاف و ساده بودیم اون خیلی میدونست همینطور دختر عموم خیلی با سیاست بود از همون بچگی با خواهر کوچیکم همسن بود بارها میدیدم داره به آبجیم زور میگه منم بینشون دعوا مینداختم دوس نداشتم از سادگی آبجیم سو استفاده کنه متنفر بودم از جفتشون هم دختر داییم هم دختر عموم تو هم سعی کن به ابجیت یاد بدی ک باهاشون دوستی نکنه من حالا دخترم بخدا انقد که مهربونه اهل دعوا نیس با همه کنار میاد اینجور آدما خیلی ضربه میخورن امیدوارم دختر من نبینه البته مامانش مثل شیر پشتشه

مث اولیل ازدواج ما هرروز جاری و خواهر شوهر بچه هاشونو میفرستادن سر ظهر خونه من .منم یه روز گفتم دیگه ...

به بچه ها گفتی یا مادراشون ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من یه دختر دایی دارم دقیقا تو بچگی همین جوری بود حالا نه در این حد ولی دقیقا کپی مامانش بود اهل تیکه ...

منم به خواهرم گفتن دیدیشون سلامم نده نمیذارم دیگه باهم رو به رو بشن

مث اولیل ازدواج ما هرروز جاری و خواهر شوهر بچه هاشونو میفرستادن سر ظهر خونه من .منم یه روز گفتم دیگه ...

اوایل من از این بدتر بود اوضاعم تا بهشون روی خوش نشون میدی ازت سواستفاده میکنن