2777
2789
عنوان

فین کردن بعد عمل بینی

185 بازدید | 28 پست

دوستان سه هفته است عمل بینی کردم دکترم گفته تا ۶ هفته نباید فین کنی من تقریبا یک هفته هست که اروم فین میکنم وقتی با سرم شستشو میدم محکم نفسمواز بینی خارج میکنم که ترشحات بریزه بنظرتون ضرر داره برای بینی این روش فین کردن میشه؟؟🙄🙄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

در این حد ایرادی نداره فینی که شدید باشه با دستمال یا دست بخوای فشار بدی خطرناکهمن نزدیک پنج ماهه عم ...

اهانن دوستمون گفت بینی میوفته ترسیدم در حد نفس عمیق میدم بیرون منم میترسم ولی خیلی اذیت میکنه بسته میشه راه تنفسم نمیتونم نفس بکشم

نه اوکیه درستش همینه

همینکه از سرم شستشو استفاده میکنی باید یه کوچولو بیرون داد غیر از این نمیشه آخه

فقط فشار محکم نباشه و به کمک گوش پاک کن باشه

بازم حساسیت بیشتر دو هفته اوله

با این روال ادامه بده یه مدت فقط فشار نیار

نه اوکیه درستش همینه همینکه از سرم شستشو استفاده میکنی باید یه کوچولو بیرون داد غیر از این نمیشه آخه ...

بله چون غیر از این اصلا چیزی خارج نمیشه فقط اذیت میکنه ادمو میترسونن که ای بینی میوفته ای غضروفا جابه جا میشه😕😕

بله چون غیر از این اصلا چیزی خارج نمیشه فقط اذیت میکنه ادمو میترسونن که ای بینی میوفته ای غضروفا جاب ...

اصن بینی نمیفته با این کارا

حتی سرو پایین بگیری نمیفته فقط ورم زیاد میشه که همونم اگه چسب زده باشی مشکلی نیس یکم زیر بگیری

فقط فشارهای خیلی محکم ممکنه باعث جا به جایی غضروفا بشه