2777
2789
عنوان

نبات کوچولوی مامانمم مرده

98 بازدید | 8 پست

حواستون باشه درخواست دوستیش رو قبول نکنید

به من پیام داد چند روز دفع نداشتم انگشتمو تا ته کردم داخل دیدم فایده نداره لوله دستشویی رو کردم تو

خاک بر سرشون با اکانت زن میان چرت و پرت میگن به چند تا کاربر هم این پیام رو داده

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه پشمی برام نمونده🍃😑

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

فکر کردم مُرده منظورتونه 😅

به اسمشون نمیخوره

واقعا چه احمقهایی پیدا میشن

نی نی یار تعلیق کردن البته

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

فکر کردم مُرده منظورتونه 😅به اسمشون نمیخوره واقعا چه احمقهایی پیدا میشن نی نی یار تعلیق کردن البته

اره خدا نسلشون رو برداره

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧