هر ده دقیقه که دوش بازه معادل ۱۵۰ لیتر آب خوراکیه مثلا من خودم اینجوری دوش میگرفتم قبلا ۲۰ دقیقه دوش باز بود تازه بعضی ها بیشتر میمونن زیر دوش میشد ۳۰۰ لیتر آب ۳۰۰ تا بطری آب معدنی مثلا الان یه تشت میزارم آب تشت تموم شد باز پر میکنم مثلا با پنج شش تا تشت خودم خیلی تمیز میشورم موهام بلنده تازه
عزیزم همینطوریش هم بعضیا نمیرن حموم از فردا بهونه میکنن برا صرفه جویی ابه تا ده دقیقه یک ربع بنظرم مشکلی نداره
ماشین هاتون هم با شلنگ نشورید
یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
پسرعمو من مسئول سدهای استان داماد خالم مسئول سدهای کل کشور هر وقت میبینیشون از کم آبی میگن از اینکه سدها خالی، ولی خونه اینا که پا میزاری میبینی آب باز گذاشتن رفتن پی کارشون چیزی به اسم صرفهجویی بلد نیستن، اعصابم بهم میریزه