2777
2789
عنوان

کاش دوش نگیریم شیر آب باز نزاریم

785 بازدید | 104 پست

هر ده دقیقه که دوش بازه معادل ۱۵۰ لیتر آب خوراکیه مثلا من خودم اینجوری دوش میگرفتم قبلا ۲۰ دقیقه دوش باز بود تازه بعضی ها بیشتر میمونن زیر دوش میشد ۳۰۰ لیتر آب ۳۰۰ تا بطری آب معدنی مثلا الان یه تشت میزارم آب تشت تموم شد باز پر میکنم مثلا با پنج شش تا تشت خودم خیلی تمیز میشورم موهام بلنده تازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر بار که میرم حموم کم کم 40 دقیقه دوش بازه

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

عزیزم همینطوریش هم بعضیا نمیرن حموم از فردا بهونه میکنن برا صرفه جویی ابه تا ده دقیقه یک ربع بنظرم مشکلی نداره

ماشین هاتون هم با شلنگ نشورید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

پسرعمو من مسئول سدهای استان داماد خالم مسئول سدهای کل کشور هر وقت میبینیشون از کم آبی میگن از اینکه سدها خالی، ولی خونه اینا که پا میزاری میبینی آب باز گذاشتن رفتن پی کارشون چیزی به اسم صرفهجویی بلد نیستن، اعصابم بهم میریزه

یه کاربر احمقم بود هفته ای یبار میرفت حموم ۴ ساعت کل ۴ ساعت آب باز که خبرش سردش نشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

سمت ما فشار آب و برمیدارن کم میکنن که بزرگترین اشتباه ،همه موتور برق دارن بعد شیر اب و که باز میکنیم کلی آب هدر میره چون آب با فشار میاد ..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

مثل سیم کارت سفید آره, فقط مردم بدبخت رعایت کنن

میگن سخنگوی دولت همون زنه که میگن دخترم برام ف*لتر شکن میگیره بعدش معلوم شد سیم کارت سفید داره تصادف کرده راسته؟

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌