بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و به تاپیکی که میگفت شوهرم روزی 40تا ماهی میگیره میاره تو فریزر جا ندارم بزارم .نمیزاره هم به کسی بدم 🤣🤣🤣😏😏بعد گفتم بیکاره گفت نه شاغله ..گفتمش عکس از فریزر که نداد 😏😏بعدم گفتم تو این بی آبی کدوم رودخونه س که اب داره اونم شوهرت آنقدر وقت داره که میره روزی 40تا ماهی میگیره و ماهی های اون رودخونه هم تموم نمیشن 🤣🤣😏😏
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
زنی که گفت افسردگی دارم شوهرم خیانت کرده از عید ظرف نشستم و ظرف ها ی سینک کرم و کپک زده خونه هم پر ا ...
😳 نههههه
در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️ متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊