2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین دومادلاشی

143 بازدید | 17 پست

سلام من خواننده خاموش بودم

ولی الان به کمکمتون نیاز دارم دیروز ده رب صبح برادر زادم تو روبیکا پیام داد که دوماد عوضیشون رفته دست درازی کرده

این بچه ۱۵سالشه ینی فردای تولدش رفته

بهش گفتم رفتی دهات ب مامانت بگو ولی هنوز نگفته

الان میترسم من بگم بشم ادم بده ک یوقت حسادت زندگی برادر زادمو میکنم

(اگه دیر جواب سوالتون میدم ببخشید چون زیاد بلد نیسم)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید خواهر بزرگ تر داره این بچه و اسی فکر کنم هم سن اون دختر هست که شوهر دارهمیترسه دخالت کنه بگن حس ...

دقیقا همینه

موندم چیکار کنم ..این بچه باز تنها میمونه منم ازش دورم ی شهر دیگس

دست درازی یا تجاوز؟

اگه تجاوزه که باید ببریش پزشک قانونی مدرک داشته باشی

اگرم دست درازی خودش به داداشی بابایی کسی بگه دوسه نفر مرد طرفو گیر بیارن مثل سگ بزننش ولی به نظرم برا دست درازی جایی درز نکنه بهتره فقط یکی بدونه که بفهمه چطور طرفو آدم کنه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
دوماد ب برادر زن ۱۵ ساله دست درازی کرده

یا امام هشتم پسر هستش؟اخه چقدر طرف میتونه کثیف باشه خدا کمرشو بشکنه اللهی بزنن طرفو آش ولاش کنن سروتهشو بهم ببافن

دست درازی یا تجاوز؟اگه تجاوزه که باید ببریش پزشک قانونی مدرک داشته باشی اگرم دست درازی خودش به داداش ...

خودم دقیق نمیدونم

چون از حرفاش فهمیدم رابطه دخول کامل نبود درد زیاد حس نکرد...بنظرت به مامانش بگم؟پیاماشو دارم که دیروز برام فرستاد براش بفرستم؟

خودم دقیق نمیدونم چون از حرفاش فهمیدم رابطه دخول کامل نبود درد زیاد حس نکرد...بنظرت به مامانش بگم؟پی ...

اخه این بچه هنوز سنی نداره اگه مامانش ازیناس که همه جا آوازه میکنه نگو شاید بچه سرشکسته بشه به کسی بگو که میدونی دهن قرصی داره بتونه چندنفرو اجیر کنه تا میخوره طرفو بزنن دل بچه خنک بشه دیگه ازین غلطا نکنه