2777
2789
عنوان

چرا هر چی پسر میاد داغون

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 25 پست

آقایون البته نه همه ولی شاید بیشتر شون، خیلی توسط جامعه دست بالا گرفته شدن و امتیاز های ویژه صرفا بخاطر جنسیت شون، دریافت کردن، در نتیجه وقیح و گستاخ شدن و به خودشون اجازه و حق هر کار و تصمیمی رو میدن،

بی آب و تاب و توان،

الان مگه میشه بدون درامد و یه حداقل هایی ازدواج کرد؟؟؟اینایی ک میگم حتی موتور هم نداشتن

بدون درامد و با پسر بی عرضه خیر نمیشه ازدواج کرد

ولی با پسری که درامد داره و تلاش میکنه خانواده خوبی داره و اخلاق خودش خوبه به دلتم میشینه میشه ازدواج کرد

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایناهمه ازدواج کردن بدون ماشین خونه بعد چندسال به همه چی زسیدن

اون مال قدیم بود

الان جا پای ادم سفت نباشه نمیشه کاری کرد

تمام کسایی که اومدن برای من میگفتن باید پیش پدر مادرم باشی

خونه ندارم

ماشین ندارم

درآمدم انقدر

ی موتوره نمیچرخه

آقایون البته نه همه ولی شاید بیشتر شون، خیلی توسط جامعه دست بالا گرفته شدن و امتیاز های ویژه صرفا بخ ...

الان کلی آدم نسبت ب دیدگاه من گارد دارن

ولی من توقع ماشین لوکس و خونه لوکس ندارم

بیشتر اینایی هم ک میگم بالای بیست پنج نزدیک سی سالشون

چرا نباید انتطار حداقل هارو داشته باشم مفت خور ک نیستم خودم هم درامد دارم دستم تو خرج ولی یه پسر نزد ...

انتظار داشته باش ولی بهشون نگو داغون خودت از تورم خبر داری که

کاربر اقام 

بدون درامد و با پسر بی عرضه خیر نمیشه ازدواج کرد ولی با پسری که درامد داره و تلاش میکنه خانواده خوبی ...

مسئله اینه کسایی ک برای من میان همون اول میگن من پول ندارم خونه میتونم بگیرم کلا پیش پدر مادرم باش

یا مهریه فقط یدونه

یا مثلا عروسی نه یا تعداد خیلی کم

طلا کم

اون مال قدیم بود الان جا پای ادم سفت نباشه نمیشه کاری کرد تمام کسایی که اومدن برای من میگفتن باید پی ...

نخیر همین الانم خیلیا دارند از صفر شروع میکنن و موفق میشن

اگه با این دید بری جلو سن ازدواجت میره بالا و بعدا مجبور میشی خیلی چیزا را فاکتور بگیری

در ضمن اطرافمون داریم دختری که پدرش تیلیاردر بوده و زن یه پسر معمولی شده و اروم اروم پیشرفت کردن

الان کلی آدم نسبت ب دیدگاه من گارد دارن ولی من توقع ماشین لوکس و خونه لوکس ندارم بیشتر اینایی هم ک م ...

کسایی که گارد گرفتن، همونایی هستند که پسرهاشون رو با توهم جنسیت برتر، بزرگ کردن.

بی آب و تاب و توان،

نخیر همین الانم خیلیا دارند از صفر شروع میکنن و موفق میشن اگه با این دید بری جلو سن ازدواجت میره بال ...

ببین اینایی ک من میگم سی سالشون تقریبا و صفر صفرن

خب تو این سن باید ی سری حداقل ها باشه دیگه

طرف میاد میگه منم و لباس تنم با سی سال سن چجوری دل ببندم بهش

ببین اینایی ک من میگم سی سالشون تقریبا و صفر صفرن خب تو این سن باید ی سری حداقل ها باشه دیگه طرف میا ...

بخدا خیلی پسرا هستن نزدیک سی سالشونه جز یه شغل و تحصیلات چیزی ندارند

بعدم گفتم با عرضه پسر ازدواج کن اینکه تا الان سی سالشه چیکارا کرده؟ حقوقش چقدره؟ تایم ازادش چیکار میکنه؟

با اینا میشه فهمید چند مرده حلاجه

بخدا خیلی پسرا هستن نزدیک سی سالشونه جز یه شغل و تحصیلات چیزی ندارند بعدم گفتم با عرضه پسر ازدواج کن ...

خب دارم میگم کیس هایی که میان همین جوری هستن دیگه این ویژگی ها ک گفتم این سن و سال و دارن و اینجوری میان