2777
2789

خوش به حال خانمایی که همسر خوب و لارج دارند

کاش من تو زندگیم یه مرد پولدار و عاشق بودم که خودم هم دوسش داشتم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

چرا

جی

چرا

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانا سخن ازدل ما میگویی من اجاره خونه وخرج خونمم میدم😭

خیلی بده واقعا تا ابد ناراحت میمونم یه مرد پولدار تو زندگیم نبود حالا مثلا نهایت خونه و ماشین داشت و چشش به حقوق من نبود

خیلی بده واقعا تا ابد ناراحت میمونم یه مرد پولدار تو زندگیم نبود حالا مثلا نهایت خونه و ماشین داشت و ...

شرایطمون تقریبا شبیه همه ناراحت نباش خدای ماهم بزرگه حداقل خوبیش اینکه تو بچه نداری تا با نداریات عذاب کشیدن شو ببینی عزیزم ادم قشنگ پیر میشه

شرایطمون تقریبا شبیه همه ناراحت نباش خدای ماهم بزرگه حداقل خوبیش اینکه تو بچه نداری تا با نداریات عذ ...

میدونی من سی و هفت سالمه دیگه دارم جدا میشم ولی خب هم غصه میخورم این تنهایی و بی بچه بودن تا آخر ادامه پیدا کنه

هم همین الان تنهام هم باز حقوقم کم میاد

میدونی من سی و هفت سالمه دیگه دارم جدا میشم ولی خب هم غصه میخورم این تنهایی و بی بچه بودن تا آخر اد ...

بخدا این تنهایی صد شرف داره به منی که شرمنده بچه هامم شاید دلخورشی بگی درکم نمیکنه چون خودش بچه داره قبول دارم بچه عزیزه شیرینه ولی کاش پول داشته باشی بعد بچه بیاری لذتشو ببری انشالله هرچی ب صلاحته خداهمون و برات بخواد جونم