enom مدیر عضویت: 1404/07/01 تعداد پست: 481 عنوان کجا برای زندگی بهتره | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست رشت یا تهران از لحاظ امکانات منظورم نیست مثلا مردم .... میگن رشتی ها خیلی مهربون و خونگرم هستن به نظرتون تهران بهتره یا رشت امروز | 10:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 4207 وااای بسهانقد آدم اومدن از این ور اون وررشت خونه اجاره کردن😕😕😕که تو ترافیک لعنتی نمیتونیم جایی بریمفاضلاب زیاد شدهآب رو جدیدا قطع میکنن ... همون بمونید خونه خودتون 💕💕
گیسوم_ناز عضویت: 1402/08/25 تعداد پست: 9197 واقعا رشت نه. آب و هواش که به شدت افسرده کننده است. وضعیت زه کشی خیابونا و معابرش هم افتضاحه یه بارو ... اینهمه تو بارون رشت بودیم هیچوقت با قایق موتوری نرفتیم 🫤تو روستاهاشم سیل میاد والا اینجور نیس
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15167 میشه مناطق پایینش رو بگین کلا از۱۰به بعد پایینهنواب و هلال احمر و جوادیه و نازی آباد و یاخچی آباد وسجاد جنوبی و فلاح و شوش و مولوی و عبدل آباد وولیعصر جنوبی و نعمت آباد و شهر ری و ..اینا کلا پایینن و بدخودم منطقه ۱۱ ام
تیرانوسوروس عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 7096 اینهمه تو بارون رشت بودیم هیچوقت با قایق موتوری نرفتیم 🫤تو روستاهاشم سیل میاد والا اینجور نیس یعنی گل و لای شدن معابرو آب جمع شدن تو چاله های کوچه ها رو ندیدی؟ دیگه فحوای کلام رو حداقل بفهمید. خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15167 تهران دیگه واقعا جای زندگی نیست مگه واسه فوق پولدارا چی گفتیااااااا چی گفتی اصلامن به هوای ۶سال پیش دوباره اومدم تهران برا زندگی ولی پشیمونم نمیدونم چی کار کنم
onyxxxxx عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 17144 چی گفتیااااااا چی گفتی اصلامن به هوای ۶سال پیش دوباره اومدم تهران برا زندگی ولی پشیمونم نمیدونم چی ک ... هر کی مونده یا برای کاره یا به خاطر خانواده ش!نه فقط تهران همه شهرهای بزرگ
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15167 هر کی مونده یا برای کاره یا به خاطر خانواده ش!نه فقط تهران همه شهرهای بزرگ منتازه تابستون اومدمنمیدونم چی کارکنم اینجاکار هست ولی شهرستاناوضاع کاریش خوب نیس
123elizabeth عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 4364 کرج خوبه؟یا تهران؟ خودم تهران بزرگ شدم ازدواج کردم اومدم کرج کرج خیلی حال میده اصلا جوش هم آزادتره من خیلی خوشم میاد
rooniiii عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 15167 خودم تهران بزرگ شدم ازدواج کردم اومدم کرج کرج خیلی حال میده اصلا جوش هم آزادتره من خیلی خوشم میاد عه؟منمهوایی کردی کهمترو چی بازار اینا چی؟همه چیش اوکیه؟با۵۰۰پیش و ماهی ۳تومن اینا خونه خوب گیرت میاد؟