2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبخوام ترک کنم اما جسارت جرئت ندارم یعنی ازش میترسم نرمال نیست قمه و چاقو دستش میاد سراغم

بدون اینکه بفهمه یه روز جمع کن برو

هیچ غلطیرنمی تونه بکنه

خمچین موجود روانی رو موندی باهاش که چی

منتظری بکشتت خبر زن کشی بعدی بشی

دیگه اون جسارت و جرئت نداشتن بر می گرده به خودت

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
بدون اینکه بفهمه یه روز جمع کن بروهیچ غلطیرنمی تونه بکنهخمچین موجود روانی رو موندی باهاش که چیمنتظری ...

من نمیدونم چرا دنبال بهانه هستم در حالی ک بهانه زیاد دارم اصلا نمیشه باهاش حرف زد محدود کرده لباس نمیخره لوازم آرایشی نمیخره ب خونه توجه نداره تو حیاط پدرش تو ی اتاق هست آروم میکنه جایی نمیبره اسیر گرفته همیشه مقصر منم اذیت میکنه خستم کرده از خونه بیرون میکنه پور مادرش دخالت میکنن

من نمیدونم چرا دنبال بهانه هستم در حالی ک بهانه زیاد دارم اصلا نمیشه باهاش حرف زد محدود کرده لباس نم ...

شما نیاز به صحبت با روانشناس داری

مشکل اصلی تو اینه تکلیفت با خودت مشخص نیست

پول ندارم نمیده الانم خیلی گرون شده

واقعا به چه امیدی تا الان با این آدم موندی چه چیزی داره اصلا

همچین مردایی رو می خواید چی کتر

واقعا به چه امیدی تا الان با این آدم موندی چه چیزی داره اصلاهمچین مردایی رو می خواید چی کتر

الان کامل چشمم باز شده قبلا می گفتم درست میشه اما چن ماه ب خودم اومدم میگم ۸سال از عمرمو ک بهترین دوران بود تو ی اتاق با فحش های ی عوضی گذشته بجای خوش تف انداخته صورتم ک ارزش نداره موندن اگ قرار بود درست بشه تا الان میشد الان پر رو تر شده دیگ احترام ن گ نمیداره یعنی از اول نگ نمیذاشت