2777
2789

کنکوریم تا ۶ ساعت میخونم بقیشو نمیتوونم

هم بدنم خسته میشه هم تنبلی میکنم

جالب اینجاست صبح زودم بیدار میشم تا بیشتر بخونم بازم نمیشه

کنکوری داریم اینجا ؟ چندساعت مطالعه دارین ؟

(مدرسه نمیرم پشت کنکورم)

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هروقت دیدی خسته شدی پاشو یه لیوان آب بخور قدم بزن دوباره بشین بخون. مثلا الان که ۶ساعت میخونی هفته ی بعد تلاش کن ۷ساعت بشه. کم کم ساعت مطالعه رو ببر بالا. به یکباره نبری

💚اللهم عجل لولیک الفرج 💚

من انلاین با بقیه درس میخوندمبه هوای اونا منم مجبور بودم بخونم

چجوری میشه بیشتر توضیح بدی؟

روزی چندساعت میخوندی؟چی قبول شدی؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم همین مشکلو دارمهرکاری میکنم از هر طرفی خودمو جر میدم نمیشه واقعا نمیشه

چرا اینجوریه عاخهه

میبینم دوستام روزی ۱۲ ساعت میخونن نفرین خودم میکنم همش

هروقت دیدی خسته شدی پاشو یه لیوان آب بخور قدم بزن دوباره بشین بخون. مثلا الان که ۶ساعت میخونی هفته ی ...

زمانم کمه میترسم نرسم 🥲😭

شما دانشجویی ؟

چجوری میشه بیشتر توضیح بدی؟روزی چندساعت میخوندی؟چی قبول شدی؟

با گوگل میت

یا سایت استادی استریم

وبکم باز میکردیم

نمیدونم متغیر بود ولی وقتی این کارو کردم بیشتر بود

پزشکی

سعی کن هر روز نیم ساعت بیشتر از روز قبل بخونی به مرور ساعت مطالعه ات بالا میره

باید همینکارو کنم

با گوگل میتیا سایت استادی استریموبکم باز میکردیمنمیدونم متغیر بود ولی وقتی این کارو کردم بیشتر بودپز ...

ماشاءالله از چندماه قبل شروع کردی برا کنکور خوندن؟

تقریبی روزی چندساعت میخوندی؟

باید همینکارو کنم

من دوران کنکورم برای خودم جایزه هم میذاشتم یه کشو پر از خوراکی هایی که دوست داشتم کرده بودم بعد میگفتم مثلا امروز اگه به ۱۰ ساعت برسونم یکی از اون خوراکی هارو میخورم😂

بهرحال موفق باشی عزیزم❤️✨️