2777
2789
عنوان

توازدواج اصن من معرفی نمیکنن به کسی خواستگار بیاد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 43 پست
خب هر کس شانس خودشو داره بیا نمایندگی بیمه بزن با برادرت کار کن بعد میبینی دنبالت راه میوفتن یا نه

نمایتدکی بیمه مگه اسوکه من یه ندت فکرش بودم بیمه ایران چقدربایدبدویی بیمه بزنی چندسال بری توصف تابهت بدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا من همه چی داشتن همسر خوبه به من بگن بیا پزشک شو یا همسر خوب میگم همسرخوب

باشه همین فرمون پیش برو ببینم به کجا میرسی

یه خبر برات دارم

دنیا داره بهت میگه نظرت اشتباهه

منظور حرفم رو الان نمی فهمی بعدا شاید متوجه شدی

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
باشه همین فرمون پیش برو ببینم به کجا میرسییه خبر برات دارمدنیا داره بهت میگه نظرت اشتباههمنظور حرفم ...

الان شاغلم نریدن برام بخدا

مگ همه چی شغله

اگر شغل باشه همسر نباشه بدردنمیخوره ادم نیاز ب همدم داره نباشه افسرده میشی

ن بابا دیگ اونقدرم بیحجاب نیستم کاملا ساده و معمولیم

آها. خب تا الان که درگیر درس بودی. باور کن خیلیا میترسن به دختر درسخون کسی رو معرفی کنن چون پیشزمینهشون اینه که فعلا قبول نمیکنه.

توی محیطهای زنونه زیاد برو که جلوی چشمشون باشی. مثلا روضه، دورهمی و... . ارتباطاتت با خانما هرچی بیشتر باشه خواستگار سنتی هم بیشتره.

الان شاغلم نریدن برام بخدا مگ همه چی شغله اگر شغل باشه همسر نباشه بدردنمیخوره ادم نیاز ب همدم داره ن ...

عزیزم من نگفتم شاغلی و اون کلمه رو انجام دادن برات

تو منظور منو متوجه نمیشی شاید هیچ وقت هم نفهمی

امیدوارم موفق و سلامت باشی هرچی خیر هست هم برات پیش بیاد

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
آها. خب تا الان که درگیر درس بودی. باور کن خیلیا میترسن به دختر درسخون کسی رو معرفی کنن چون پیشزمینه ...

میرم اگ دعوت شیم میرم سالی دوبار

درسخونم نیستم والا انقدر

میرم اگ دعوت شیم میرم سالی دوباردرسخونم نیستم والا انقدر

شاید قیافهت شبیه درسخوناست😂

ولی جدی سالی دوبار فایده نداره. دنبالش باش ارتباطات جدید شکل بده. توی فامیلاتون حتما هستن کسانی که روابطشون گستردهست با اونا ارتباط بگیر. یا بذار مامانت ارتباط بگیرن.

حتی اگر شرایطشو دارین مامانتو راضی کن خودشون سالی یکبار مجلس بگیرن(نگو نیتت چیه) هم برای خودت خوب میشه هم چند تا دختر مجرد دیگه 😁

دورهمی شکل بده. مثلا به چند تا از فک و فامیل که فازتون به هم میخوره پیشنهاد بده ماهی یکبار زنونه دور هم جمع بشین. هم فاله هم تماشا.

تا جلوی چشم نباشی کسی حواسش نیست.

اگر هیچ کدوم نمیشه و شرایطشو داری کلاس برو. هر کلاسی که به اهدافت میخوره. روابطت رو باید گسترده کنی

ن بابا دیگ اونقدرم بیحجاب نیستم کاملا ساده و معمولیم

عزیزم اگه اهل نمازی میتونی بری مسجد نماز جماعت اونجا پیدا میشه. مدام بری

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

منم یه زمانی شرایط تو رو داشتم. اطرافیانم همه ۱۷ سالگی شوهر کرده بودن و فقط من مونده بودم. خانوادهمون سنتی بودن و همه زود ازدواج میکردن، اما من همون موقع هم یه چیزی رو خیلی رعایت میکردم
میدونم هرچی سن میره بالا، استرس مجرد موندن بیشتر میشه و حرفهای مردم هم اعصاب خوردکنه.

ولی برای آرامش روانت، باید ذهنتو آماده کنی که مجردی خودش یه دوره طلاییه و یه سری تجربهها و آزادیها داره که توی تاهل به دست نمیاری. فقط دارم میگم سعی کن تاثیر حرف بقیه و استرست کمتر شه تا با ارامش و لذت دوران مجردیت بگذره
برای ازدواج هم من فقط به دو تا چیز خیلی اعتقاد دارم:
۱. خودت برای زندگیتو ازدواجت تلاش کن.
نمیگم بری دنبالهٔ هر پسری بگردی؛ نه. فقط از لاک امن و بستهٔ خودت بیا بیرون . درستو ادامه بده، سرِ کار برو، دایرهٔ دوستاتو بیشتر کن، مهمونیها رو از دست نده حالا هر مهمونی که بهت نزدیک تره روضه پرسه و ... . جایی باش که زندگی واقعی در جریانه . دیده شدن باعث میشه خاستگار بیاد سمتت .

اینم برای این میگم وقتی یکی دوتا خاستگار داشته باشی استرس مجرد موندنت کمتره
۲. اصلاً با عجله انتخاب نکن.منم خیلی اعتقاد دارم که برای هرکسی ی همسر انتخاب شده که فقط دختر باید صبر کنه تا زمان رسیدن اون مرد برسه. من حتی اعتقاد دارم نصف بیشتر زندگی های بهم ریخته برای ایه که دختر وایستاده تاسر همون زمان مقرر مرد مناسبش منتظر بمون و زود به خاستگارای اول جواب مثبت داده.

از تنهایی و مجردیت لذت ببر و ذهنتو اماده کن تا هرکی هر ذهنیتو غیر این بهت تلقین کرد خیلی راحت جوابشو بدی و همزمان روی خودت کار کن. اینا هم حالتو خوب میکنه هم شانس انتخابهای بهتر رو بالا میبره.
اگر خواستی «تاپیک معجزه ازدواج من» رو هم بخون شاید برات انگیزه بخش باشه

ارزو های بزرگ ،