2777
2789
عنوان

توازدواج اصن من معرفی نمیکنن به کسی خواستگار بیاد برام

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 43 پست
عزیزم از ساعت ۹ داری تاپیک میزنی باور کن با تاپیک زیاد اتفاقی برات نمیوفته فقط اینو بدون ک تنها نیست ...

حسم میگه کاربر مرده

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

عزیزم کسی بهت حسودی نمیکنه تو دانشگاه باید پیدا میکردی یا بعد شاغل شدن ،اگر بتونی جای بابات بری بانک ...

دانشگاه پسرای متولد۸۴هستن🤣🤣مادیر رفتیم دانشگاه با یکی متولد۸٠زدم یکیم ۸۱هردو دنبال رابطه

ن بابا بابام ک رئیس بانک ک نیست اگ میتونست برادرم میبرد سرکار

دوستام ک شاغل نیستن توخونن ی کسایی خواستگاریشون اومد تونوزده ازدواج کردن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشگاه پسرای متولد۸۴هستن🤣🤣مادیر رفتیم دانشگاه با یکی متولد۸٠زدم یکیم ۸۱هردو دنبال رابطه ن بابا با ...

خب هر کس شانس خودشو داره بیا نمایندگی بیمه بزن با برادرت کار کن بعد میبینی دنبالت راه میوفتن یا نه

ببین من شاغلم و دانشجو ام

هر روز با کلی آدم جدید صحبت میکنم ولی دریغ از یه پیشنهاد درست حسابی

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
بنظرت فامیلامون خیرخواه نیستن درسته؟

فامیل رو ول کن توقعی از کسی هم نداسته باش

ببین هرچی روی یه چیزی حساس بشی بدتره حساس نشو

زندگیت رو بکن دختر مگه همه چیز شوهر کردنه

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
فامیل رو ول کن توقعی از کسی هم نداسته باشببین هرچی روی یه چیزی حساس بشی بدتره حساس نشوزندگیت رو بکن ...

برا من همه چی داشتن همسر خوبه

به من بگن بیا پزشک شو یا همسر خوب میگم همسرخوب