2777
2789

شرایطمم خوبه۲۴سالمه سال اخر دانشجو مدیریت مشهد دولتی هستم

بابام بازنشسته معاونیت بانک

خودمم ظاهرم خوبه ینی درحد اینک شال بزارم باشومیز و و بروزم قیافمم خوبه

اما نمیدونم چرا فامیلامون ازدواج سنتی داشتن همشوووووننننن

اما من ندارم هیچکیییی تاحالا من معرفی نکرده

نکنه فامیلامون حسودیشون میشه من ازدواج کنم؟ دلیلش چیه؟

دوستپسر خیلی قدیم داشتم کات کردم باهاش دیت زیاد نمیرفتم دنبال س کس س بود منم نمیخاستم با دوستپسر داشته باشم توشهرم نمیرفتم کسی ببینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از ساعت ۹ داری تاپیک میزنی باور کن با تاپیک زیاد اتفاقی برات نمیوفته فقط اینو بدون ک تنها نیستی شرایط خیلی از دخترا همیته بخاطر گرونی دیگه هیچ پسری ازدواج نمیکنه نیازای جنسیشونم با دخترای دیگه برطرف میکنن.اگه هیچ دختری اینقدر خودشو بی ارزش نکنه و رایگان به پسرا خدمات نده وضع بهتر بود

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

توفامیلای مااینجوری ازدواج کردن۹٠درصدشون خودمم رل داشتم خاهر

عزیزم کسی بهت حسودی نمیکنه تو دانشگاه باید پیدا میکردی یا بعد شاغل شدن ،اگر بتونی جای بابات بری بانک یا نمایندگی بیمه بزنی خود خاستگارها پیدا میشن رل زدن اینا فایده نداره رابطه باید با آدم درست حسابی و تو شرایط اکی باشه

چرا امروز همه ی اکانتایی که شوهر میخوان دارن فله ای تاپیک میزنن؟

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

به زمان بندی خدا اعتماد کن

به مکانی ک خدا تو و همسر آیندتو اونجا باهم آشنا میکنه اعتماد داشته باش

به خدا بگو همین الان من ب اینکه چه زمانی ازدواج میکنم و چه کسی منو معرفی میکنه و چه کسی همسر من خواهد شد خدای مهربانم ب تو اعتماد میکنم و ایمان دارم

من تهران تا ۲۸ سالگی خواستگار نداشتم اومدیم ی شهر دیگه زندگی کردیم به خاطر آلودگی

و در سن ۲۸ سالگی در مغازه یکی از اشناهامون یک خانومی گفت پسر همسایه ما دنبال دختره شمارو معرفی کنم و جلوتر رفت و ب ازدواج ختم شد

پس ب خدا اعتماد کن و صبوری کن