2777
2789

میخوام تجربه هایی که در زندگی بدست آوردن و درس هایی که از زندگی گرفتن رو باهام به اشتراک بذارن

🧡🩷❤️💜🩵💙💚💛

هر پند و نصیحتی دارید گوش میدم🌸

یعنی کلاس یازدهمی؟

کنکور رو خیلی جدی بگیر بشین از همین الان براش تلاش که سال اول رشته خوبی قبول شی

برای ما ادم معمولی ها شاید کنکور تنها راه خوشبخت شدن توی این جامعه اس

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زبان انگلیسی یاد بگیر

درس بخون همین❤️

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

دور پسرا رو خط بکشید

فقط و فقط درس بخونید اونم یه رشته خوب

با کسی که خونه و ماشین و پول نداره ازدواج نکنید

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

درس بخون واسه کنکورت حتما تلاشت و بکن

دانشگاه صدرصد برو

مهارتات و افزایش بده بتونی درامد داشته باشی

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

دور پسرا رو خط بکشیدفقط و فقط درس بخونید اونم یه رشته خوببا کسی که خونه و ماشین و پول نداره ازدواج ن ...

خونه یکم زیاده خواهی نیست؟ برای پسر کم سن

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

درس بخون، رشته خوب قبول شی قطعا کار زیاده

دنبال پسر مسرم نرو که تهش هیچیه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

به هیچکس اعتماد نکن هیچوقت تو رابطه نرو پسرای الان بیشتر دنبال سرگرمین تا ازدواج

رازهای خانوادگیتو برای هیچکس مخصوصا دوستات تعریف نکن

با هر آدمی نگرد و رفت و آمد نکن

رفیق درسخون توروهم درسخون میکنه خیلی خوبه بتونی همچین آدمی پیدا کنی خیلی موثره برات توی موفقیت تحصیلی

اولیتت دانشگاه و مستقل شدن باشه بعد ازدواج!

شخصیتت داره شکل میگیره سعی کن سالم زندگی کنی دور قلیون و سیگار و این چیزا اصلا نری ، الان که فحش برای جوونا شده نقل و نبات هیچوقت دهنت رو با فحش نجس نکن ، مهربون باش خوش برخورد باش ،ارتباطط رو با خدا قوی کن 🤍

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یعنی کلاس یازدهمی؟کنکور رو خیلی جدی بگیر بشین از همین الان براش تلاش که سال اول رشته خوبی قبول شیبرا ...

و در ادامش استفادت از گوشی رو خیلی کم بکن گوشی تمرکز و مغزت رو نابود میکنه خصوصا اینستا

سه تا کار رو از همین الان لازمه انجام بدی ،

روزانه نیم ساعت کتاب (کتاب در هر زمینه ای که فکر میکنی ضعف داری و کتاب های متفرقه و اجتماعی)

در هفته ۳ ساعت ورزش

و تلاش روزانه برای کنکور

همین سه تا کار تو رو در ایند تبدیل به یه دختر با موقعیت اجتماعی ، و با هوش و سواد اجتماعی میکنه

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️