2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 28 پست
من اتفاقا الان نشستمهی میگم روش سیاهحقشهتاوان کارهای بدی هست که در حقم کرد

عزززیز دلم...درکت میکنم،اگه میتونی مستقل شو حتی شده یه حرفه یاد بگیر چون زنی کوتاه نمیاد باید مستقل باشه از نظر مالی که خدایی نکرده اتفاقی واسه زندگیش بیفته بتونه از پس خودش بربیاد

چطور فاصله دو تا روستا پنج دقیقه بوده ؟بخاطر شوهرت و مادرشوهرت نه بخاطر رضای خدا در حد یک ربع برو ی ...

شوهرم خودش هم موقع مریضیم ولم کرد و رفت باخانواده ش

فلج که شدم خواست طلاقم بده

خوب که شدم برگشت

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزززیز دلم...درکت میکنم،اگه میتونی مستقل شو حتی شده یه حرفه یاد بگیر چون زنی کوتاه نمیاد باید مستقل ...

کلاس خیاطی رفتم

بنظرت ادامه ش بدم؟

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خیانت کرد؟ جدا شدیچطوری فهمیدی خیانت میکنه؟ ذاتشون کثیفهما خانما ساده ایمدیر میفهمیم

آره تو تاپیکام هست تو مسافرت متوجه شدم خیانت میکنه...دارم جدا میشم ولی خب طلاق نمیده از پارسال همینطوری مونده

آره تو تاپیکام هست تو مسافرت متوجه شدم خیانت میکنه...دارم جدا میشم ولی خب طلاق نمیده از پارسال همینط ...

تو مسافرت چطور فهمیدی

توی پیاماش؟؟؟؟

شوهرم خودش هم موقع مریضیم ولم کرد و رفت باخانواده شفلج که شدم خواست طلاقم بدهخوب که شدم برگشت

میگم ک کارای بد اونارو فراموش کن فقط یبار برو اصلنم لازم نیست عذرخاهی کنی مثل یک غریبه برو و برگرد . باور کن بعدها جای تمام سرزنش ها ازبین میرع

کلاس خیاطی رفتمبنظرت ادامه ش بدم؟

صد در صد برو اگه با استقلالت هم مشکل داره اصلاااا نگو میرم واسه مستقل شدن بگو واسه دل خودم میرم فردا یه لباس بدوزم واسه خودم پول ندم از بیرون فلان قدر بخرم،ولی در سطح عالی یاد بگیر اصلاااا مزون دوزی برو یاد بگیر،بعدم بگو خرجا سنگینه یه کار راه بندازم من ک خیاطی بلدم کمک خرجت باشم...من۱۲سال زندگی کردم خداروشکر که مستقل بودم موقع جدایی فقط بار عاطفی اذیتم میکنه نمیگم آسونه ولی خب بین بد و بدتر مسلما بد وضعیت مناسب تری هست واسه یه خانم

صد در صد برو اگه با استقلالت هم مشکل داره اصلاااا نگو میرم واسه مستقل شدن بگو واسه دل خودم میرم فردا ...

خوشحالم که مستقلی خواهر

خدا بهترینارو سر راهت بذاره

نیومد اظهار پشیمونی کنه

اگه بچه نداری اگه پشیمون نشد بر نگرد

من بخاطر بچه م. تحمل میکنم

چرا بری دست بوسی مگر وقتی شما زمین گیر بودی کسی حالتو پرسید که الان شما حالشو بپرسید خوبی باید دو طرفه باشه من باشم به هیچ عنوان نمیرم

خانواده همسر منم خیلی منو اذیت کردن من باهاشون قطع رابطه کردم بعد دو سه ماه شوهرخالیه همسرم فوت شدن بجز خانواده همسرم بقیه اقوامش خیلی خوبن ماهم رفتیم خواهرای همسرم و مادرهمسرم با کمال پررویی کنار خاله همسر ایستاده بودن من به خاله همسرم تسلیت گفتم خیلی ریلکس از اونا گذشتم و رفتم به دخترخاله های همسرم تسلیت گفتم قشنگ داغ کرده بودن اما برام مهم نبود

ی عمر توی گوشمون خوندن که دیگران بدی کردن شما خوب باشید شما ببخشید چرا ببخشم وقتی بهترین روزای زندگیم بخاطر چند نفر انسان از خدا بی خبر تلخ شد با هرکی مثل خودش باش

تو مسافرت چطور فهمیدیتوی پیاماش؟؟؟؟

متوجه شدم دو تا سیمکارت داره و مخفیانه چت میکنه وقتی بهش گفتم از اون سیمکارت پرینت ۶ماه گذشته رو بیار گفت تو شکاکی من پرینت نمیارم جدا شیم،خیلی جدی گفت من خیلی وقته ازت خسته شدم و از همون شب جدا خوابید و دیگه کم اومد خونه هر چی رفتم سمتش پس زد منو دیگه کاری کرد که منم دیدم جدایی بهتره

خوشحالم که مستقلی خواهرخدا بهترینارو سر راهت بذارهنیومد اظهار پشیمونی کنهاگه بچه نداری اگه پشیمون نش ...

دیه وقتی واسه پشیمونی اومد که هم هر چی داشت زده بود به اسم بقیه که مهریه نده و آبرو منو تو کل فامیل و محل کار برده بود،بدردم نمیخورد پشیمونی....منم قبول نکردم بچه هم نداشتم گفتم نه دیگه نمیخوامت

من فکر کنم شمارومیشناسم

همونی که مادر شوهرتون حوالی هفتاد سالش بود؟

به نظر منم یه سر برید بهتره نه بخاطر رضای خدا و نه بخاطر ثوابش

من خودم خیلی کینه ایم و متاسفانه اهل انتقام ولی این سیاسته خانومای زرنگه

اون دیگه آفتاب لب بومه سعی کنید این دم آخریا همسرتون را با رفتارتون قانع کنید که رفتار مادرش بد بوده ولی فقط با رفتار نه حرف

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

چرا بری دست بوسی مگر وقتی شما زمین گیر بودی کسی حالتو پرسید که الان شما حالشو بپرسید خوبی باید دو طر ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

دیه وقتی واسه پشیمونی اومد که هم هر چی داشت زده بود به اسم بقیه که مهریه نده و آبرو منو تو کل فامیل ...

دمت گرم