2777
2789
عنوان

کاربر زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 90 پست
@niniyar کاربر نبات کوچولو مامانم تو خصوصی به من و کاربرا چرت و پرت میگه شات دوم رو لطفاً تایید کنید ...

لغو شد از این به بعد درخواست دوستی کسی رو که نمیشناسید قبول نکنین چه مرد چه زن هیچ فرقی نداره وقتی قبول میکنین اجازه مزاحمت به کاربر رو میدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

وایسا این کاربر هم هست نی نی یار ولی فکر نمیکنم تعليق کنه

لغو شد از این به بعد درخواست دوستی کسی رو که نمیشناسید قبول نکنین چه مرد چه زن هیچ فرقی نداره وقتی قبول میکنین اجازه مزاحمت به کاربر رو میدید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان شات پیامشو میزارم

الان خودت تعلیق میشی.قبول کردن درخواست دوستی خلاف قوانینه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نبات_کوچولوی_مامانمممیگه لوله ی مایع دسشویی رو کردم تو مقدم خیلی خونریزی دارم چیکار کنم منم بهش گفتم ...

😐😐😐خدای من ، چجوری میتونن همچین چیزایی بگن

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

لغو شد از این به بعد درخواست دوستی کسی رو که نمیشناسید قبول نکنین چه مرد چه زن هیچ فرقی نداره وقتی ق ...

ایول خدایی فکر نمیکردم تعلیقشون کنید.من یه بار تگتون کردم خودمو تعلیق کردی😂😂😘♥️

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

واجدی؟؟؟؟؟؟؟این به منم پبام داد گفت لوله ژ مایع دسشویی رو کردم تو مقعدم خونریزی دارمنی نی یار رو تگ ...

به منم پیام داد 😅😅

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

اینجا پره از ادمایی دورغ گوعه تا دروغشو رو میشه قضاوت نکنا شروعع😂😁😂😁

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

قانوناشون فقط برا ما قانونه...تگش کردم الان میاد بهش بگو

احساس میکنم نی نی یارا بدون نمیاد این مدل مردا تو سایت باشم همش خانما و تعلیق میکنن

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نبات_کوچولوی_مامانمممیگه لوله ی مایع دسشویی رو کردم تو مقدم خیلی خونریزی دارم چیکار کنم منم بهش گفتم ...

@نبات_کوچولوی_مامانمم

خاک تو سرت

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

احساس میکنم نی نی یارا بدون نمیاد این مدل مردا تو سایت باشم همش خانما و تعلیق میکنن

همین جنجال ها باعث میشه بازدید بره بالا و تبلیغ ها بیشتر دیده بشن پس معلومه که خوششون میاد اینجا باشن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033  قلبم مال توئه و همیشه مال تو میمونه ♥️ ️A به جای این که هی از اومدنم ناراحت باشین و پیامای چرت بدین میتونین برا متاهل شدنم خوشحال باشین و آرزوی خوشبختی کنین🦦تشکر

خب شاید یه خانومی نیاز به کمک داشته باشه

اکثرا کاربر اقان

منم از این تجربه ها داشتم.
البته یکیش گفته بود مرد هستم. ولی فکر میکردم مثلا سؤال دینی یا سؤال درباره موبایل یا کامپیوتر اینا میخواد بپرسه.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام