شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 عنوان بعد دوهفته تعلیقی سلام🌝🥹 70 بازدید | 14 پست اعتیاد دارم به سایتتو دوهفته مردم زنده شدم کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️ امروز | 10:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86143 اکانت دوم بساز واس اینجور وقتا🤣 همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔
دلبر_گلگلی عضویت: 1404/03/12 تعداد پست: 4426 سلام به روی ماهتخوش برگشتی🙃❤️ فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 🌷تیکر کنکورمه🌷
nana_mary عضویت: 1404/09/04 تعداد پست: 113 سلام فالگیر سایت🤭🤍با سابقه زیاد سوالی بود درخواست بدید❤️یا اگه بلدید فااال بگیرید تبادل هم میکنم✨️همراه با ویس در تلگرام سروش ایتا🌱
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 چرا تعلیق شدی تاپیک زدم بهشت و جهنم واقعیه تعلیق شدم😁🙃 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 سلام شمشیر باز معلومه خوب شمشیر بازی اون موقع که به شمشیر بازی علاقه داشتم گذاشتم شمشیر بازاگه میشد عوض کرد عوض میکردمممنون🥹 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 سلام به روی ماهتخوش برگشتی🙃❤️ ممنونم گل گلی🥲 کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 وقتت کمتر هدر رفت😂 آره ولی انگار زندان بودم کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
شمشیر_باز مدیر استارتر عضویت: 1404/07/02 تعداد پست: 363 اکانت دوم بساز واس اینجور وقتا🤣 آخه با یدونه سیمکارت میشه اکانت دوم ساخت؟ من یدونه سیمکارت دارم کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم میدونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی ❤️با عشق از طرف:بندت❤️
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 86143 آخه با یدونه سیمکارت میشه اکانت دوم ساخت؟ من یدونه سیمکارت دارم ن باید سیم کارت دیگه ای باشه همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️🩹 آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔