2777
2789
عنوان

دروغگو های حرفه ای بیان تورو خدا

91 بازدید | 5 پست

بچه من تابستونی رفتم کلاس کراتین تموم شد همه وسایل هارو خریدم بجز مواد کراتین حالا کراتین ۱۱۰۰میل ۵ میلیون خوردی 🤣حالا میخوام ۷۰۰ میل بخرم ۷۰۰ هزار تومنه حالا پول از جایی قرض گرفتم که بگیرم اما نمیدونم به مامانم چی بگم نمیتونم بگم قرض کلا باید یچیزی دیگه بگم مثلا باید بگم استادم با همون مربی بهم داده دخترا سریع به دروغ خوب باور کننده ای بهم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون کراتین هفتصد هزاری بریز توی سطل زباله خدا میدونه اون چه سرطانیه چه اسیدیه چه کوفتیه من میلی ۳۵۰۰خریدم یه تا ماسک زدم ولی حال خودمو کراتین کارم داشت به مرگ میرسید اینا اشغال بریز بره خفه میشی از بوش یه کاری کن مشتریت بره باز برگرده پیشت

ببین اون کراتین هفتصد هزاری بریز توی سطل زباله خدا میدونه اون چه سرطانیه چه اسیدیه چه کوفتیه من میلی ...

عزیز من برند میخوام بگیرم میخوام سفارش بدم 😐😐بعدشم دارم میگم قوطی کوچیکش ۷۰۰ هزار تومنه وگرنه ۵ میلیون خوردیه

بیوتانیکس خیلی خوبه

عزیز من برند میخوام بگیرم میخوام سفارش بدم 😐😐بعدشم دارم میگم قوطی کوچیکش ۷۰۰ هزار تومنه وگرنه ۵ می ...

چجوری برندی هست که هر میل هزار تومنه میشه بگی؟ کراتین زیر میل ده هزار تومن باید بره سطل اشغال