2777
2789

تو سنجش تا چه عددی پرسیدن؟ ۱۰ یا ۲۰؟

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو سنجش ک راه نمیدن مامانا رو

بچه ها روهم نباید سوال پیچ کرد ک چی پرسیدن چی نپرسیدن

فقط ازپشت اتاق صدا میومد ک میگفت بپر و پازل حل کن و اینا بقیشو پسرم نگفت منم اصراری نکردم ک ازت چی پرسیدن ی مشت صدا میشنیدم فقط😂😂😐

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

پسر منم قراره بره سنجش گفتن تا ۲۰ و برعکس تمرین کن برعکس رو اصلا یاد نمیگیره🫥

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

چندم باید بری؟ خیلی سخته. برعکس که اصلا نمیتونه. من دارم تا بیست یادش میدم که فقط بتونه بشماره. خدایی ظلمه به بچه ی۶ ساله. آخه چرا باید الان بتونه برعکس لشماره. تا همون ببستم نمیتونن هنوز کوچیکن🥲

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

نترس سنجش در حد شعور یه بچه عادیه

بچه های کم توان فقط رد میشن

اون کسی که از بچه سوال میپرسه حتی اگه بچه جواب نده،سطح یادگیریه بچه رو متوجه میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو سنجش ک راه نمیدن مامانا روبچه ها روهم نباید سوال پیچ کرد ک چی پرسیدن چی نپرسیدنفقط ازپشت اتاق صد ...

خداروشکر گذروندیش. من استرس دارم

چندم باید بری؟ خیلی سخته. برعکس که اصلا نمیتونه. من دارم تا بیست یادش میدم که فقط بتونه بشماره. خدای ...

بچت نیمه دومیه؟

بچه من تازه چن روز قبل ازینکه رفت کلاس اول،۶سالش شد

برا سنجش ۵سال و ۲ماهش بود

نترس سوالا سخت نیست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چندم باید بری؟ خیلی سخته. برعکس که اصلا نمیتونه. من دارم تا بیست یادش میدم که فقط بتونه بشماره. خدای ...

امروز میخوام برم نوبت بگیرم از کافی نت پسر من نیمه اولی هست پنج و تیم سال واقعا کوچیکه نه این میشماره برعکس بلد نیست مثلا چند تا شعر حقظه چند تا سوره قران حفظه رنگا نوشتار اعداد ولی اصلا پازل دوس نداره و تمرین نمیکنه برعکس هم نمیخونه اعداد رو

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

خداروشکر گذروندیش. من استرس دارم

نمیپرسن برعکس رو

اونا نگا بچه کنن میفهمن خنگه یا بیش فعاله یا غیرعادیه

اصن انقد بعدا ب این استرست میخندی

خیلی الکی حرص میخوریا 🫤🫤🫤😐ول کن عامو

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

اینکه تا ۲۰ میپرسن صد درصده؟ مطمئنی؟