2777
2789
عنوان

چطور به شوهرم بفهونم توی جمع باید بهم محبت کنه 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 64 پست
ببخشید ناراحتت کردم عزیزم ایشالا سفرای بعدی پر از حس خوب باشه براتون همون موقع به روش نمیاوردی؟

خواهش میکنم عزیزم .نه به روش نیاوردم چون نمیخواستم همسفرامون متوجه بشن و خودمو با بچه ها سرگرم میکردم ولی حال خیلی بدی داشتم

خواهش میکنم عزیزم .نه به روش نیاوردم چون نمیخواستم همسفرامون متوجه بشن و خودمو با بچه ها سرگرم میکرد ...

کاش تو خلوت خودتون بهش میگفتین اینجوری که خیلی سخته

شاید اونم حواسش نبوده وعمدی نکرده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم چندبارموردارو باز تکرار میکنه کلا بی اهمیته

اینم امتحان کن وقتی میرید جایی ، بی اهمیت باش بهش جوری که خودش بهت اعتراض کنه

همسر من وقتی میرفتیم خونه مامانم ، سرش تو گوشی بود هربار بهش میگفتم میگفت حواسم نبوده اینا . دفعه بعد رفتیم خونه باباش ، سرم تو گوشی کردم ، الکی ها ، انقد حرص خورد حرص خورد ، برگشتیم خونه گفت چه کار مهمی داشتی که سرتو بالا نیاوردی از گوشی ، گفتم حواسم نبود ، خودش فهمید کارم عمدی بوده ، دیگه تکرار نکرد .

در کل هر کی کاری کنه من عصبی شم ، منم عیناً همون کارو میکنم باهاش ، اینجوری بیحساب میشیم

شوهر منم تقریبا اینجوریه حالا نه به این شدت ولی یه بار دست انداخت گردنم تو پارک خیلی دوس داشتم بهش گفتم چه عجب میگفت بیرون خوشم نمیاد از اینکارا:))))) دیگه منم کاری ندارم بهش ولی رابطمون خیلی خوبه و همه میدونن چقدر هم و دوس داریم