2777
2789

خانواده قانون مدار بودین کسب کار خودمون داشتیم اشتراک نظر داشتیم قدم بلند بود همش برعکس اینه رفتم تراپی گفت همه این ها اتفاقات تلخ جبر زمانه ومکان لعنت به این جبر لعنت بخاطرش افسرده شدم قرص میخورم تمرکزم رو از دست دادم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم آسیب دیدم😣

با حسرت خوردن راجب گذشته کاری نمیشه کرد...اما شما هستید که برای آینده تصمیم میگیرید عزیزم

براتون دعا میکنم،امیدوارم حالتون خوب بشه

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

خوش بحال کسانی که همچین شرایطی دارن قدرشو میدونن احمق به کسانی که شرایط دارن قدرشو نمیدونن

ببین هیچ کس از جایی که هست و شرایطی که داره راضی نیست چون همه به بالاسرشون نگاه میکنن و اونی که شرایطش باز بهتر از اوناس . ذات آدم همینه مگه اینکه خودش ذهنش رو یه جوری تربیت کنه که توی هر موقعیتی بازم بتونه نکته های مثبت زندگیش رو ببینه .برای همینه که همیشه میگن به بدتر از خودت نگاه کن . چون باعث میشه اون نعمت هایی که داری و چشمت به دیدنش عادت کرده رو ببینی ، این خوشحالت میکنه و بهت انرژی و انگیزه میده برای ادامه راهت و بهتر کردن شرایطت

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

این آرزوی خیلیاس

منم به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم خودمم ازدواج کردم بازم گرفتارم و خانوادم هم همینطور

مادرمم که تو بچگی و نوجوونیم تا میتونست از لحاظ روحی نابودم کرد الآنم ادامه میده خودش فک میکنه آدم خوبیه کسی که بچه دیگران و به دخترش ترجیح بده چه انتظاری میتونی ازش داشته باشی

پدرو مادرم با سادگی شون زندگی بچه هاشونو نابود کردن

من برعکس دوست داشتم قدم کوتاه بود مادرم بی سواد بود😐

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

من پدر و مادرم بی سوادن

ولی خودم بشدت سختکوش و در حال تحصیلم

خودم کار میکنم

خودم دارم زندگی میکنم

به زور و اجبار مادرم رو کلاس زبان میفرستم

چون برای روحیه خودش خوبه

به پدرم در حد توان کمک میکنم

چون حال خوبه اونا باعث حال خوب من میشه

من پدر و مادرم رو موقع تولدم انتخاب نکردم

ولی الان میتونم در حد توانم تلاش کنم و شرایط رو تغییر بدم