2777
2789

بخوام روی علامت حذف نگه دارم کلمه کلمه حذف کنه خیییییلی طپل میکشه

ازین موارد زیاد دارم

لطفا زاهنمایی کنید ممنون

روی یه کلمه دستت نگه دار تا کپی و جاگذاری و برش و سه نقطه میاد

روی سه نقطه بزن و انتخاب همه رو بزن و روی کپی بزن همش کپی میشه

راه دیگه دستت رو کلمه اول نگه دار و بعد بکش تا پایین و بقیه رو هم چند بار بکش پایین تا تمومش رنگی شه و بعد کپی رو بزن

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روی یه کلمه دستت نگه دار تا کپی و جاگذاری و برش و سه نقطه میاد روی سه نقطه بزن و انتخاب همه رو بزن و ...

من میخوام اون انتخاب شده هارو یکجا حذف کنم

منظورم اینه

کل یادداشتو نمیخوام حذف کنم مثلا چهل پنجاه خطشو که خییلی زیاده بخوام کم کم حذف کنم

خوب روی کلمه اول که میخوای حذف شه نگه دار و تا ۵۰ کلمه بکش پایین و بعد برش رو بزن

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام